star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó iroda Budapest, XI. kerület

  • 507 m²

    alapterület
  • 1 236 m²

    telek

Vételár:

405 millió Ft

Eladó iroda Budapest, XI. kerület

  • 507 m² alapterület
  • 1 236 m² telek

  • Eladó iroda Budapest, XI. kerület

  • 507m²


Ár:

405 000 000 Ft

Építés éve
1940
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Eladó Budán, a XI. kerületben, 507 m2 alapterületű, utcafronton és belső udvari részen nagy ablakokkal, tágas terekkel és 2,30 m feletti belmagassággal rendelkező földszinti és pince szinti ingatlan. -az utca terepszint változásának köszönhetően, az ingatlan belső udvari része földszinten helyezkedik el.
Az utcafrontról két - recepcióval ellátott- bejáraton át közelíthető meg az iroda és stúdiólétesítmény. Az ingatlanban két felszerelt stúdiót találunk. Egy ~ 69 m2 alapterületű Greenbox -al ellátott fotó - videó stúdiót, valamint egy ~32 m2 alapterületű audió stúdiót ~ 32 m2 területű vezérlővel. Az irodák (4db), tárgyaló, szerkesztőség helyisége, mind 20 m2 feletti alapterületűek. A 20 főt is kényelmesen kiszolgáló ingatlanban két konyha és étkezőt, pihenőszoba, 8 db wc és mosdó valamint zuhanyzó került kialakításra. A vendégek kényelmét egy 30 m2 és egy 55 m2 alapterületű várakozó, társalgó biztosítja. Az ingatlan fűtését padlófűtéssel és radiátorokkal oldották meg, melyet két Ariston gázkazán működtet, minden helyiségében riasztórendszer vigyázz az értékekre.
Az épület a Gárdonyi tér közelében helyezkedik el, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Az ingatlannal kapcsolatos kérdéseivel várom hívását, a hét bármely napján.

Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít.
Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk alacsony fenntartás, berendezett, jó közlekedés, prémium anyagok, riasztó rendszer
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Budapest, XI. kerület, Budapest 11. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6164319


Sárainé Kovács Ágnes

Sárainé Kovács Ágnes

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 26 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 507 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 236 m². További jellemzői: az építés éve 1940, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az iroda ára 405 millió Ft, négyzetméter ára 798 817 Ft, ami a Budapest, XI. kerületi átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sárainé Kovács Ágnes referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6164319. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XI. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.