star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 15 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 80 m²

    telek

Vételár:

10,5 millió Ft

Eladó ház Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 15 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 80 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet

  • 15m²


Ár:

10 500 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

Erzsébeten a Határ útról nyíló utca egyik 7 lakásos társasházának utolsó eleme, saját lekerített telekésszel eladó 10,5 millió Ft-ért!
Az ingatlan igazi kis legénylakás, ami nemrég került teljeskörű felújításra.

A beltér:

A kis 15 m2-es ingatlanba lépve a konyharészben találjuk magunkat, ahonnan jobbra egy 1 m2-es kis fördőszoba nyílik: zuhanyzófülkével, mosdóval és egy WC-vel. Ezek aljzatburkolata 30-x30-as, továbbhaladva a szoba felé laminált parkettával fedett. A nappali fürdőszoba mögötti részén kisebb beugró rész található, ami kitűnő búvóhelye lehet a hálórésznek.
A közmú szempontjából összkomfortos, de a gáz csonkja a bajárati ajtónál található. Az áram is felújításra került, de az ELMŰ még nem kötötte rá a korábban megrendelt szolgáltatást. Tulajdonosa infrapanel fűtésűre tervezte az ingatlant, ami szintén nem került még kialakításra.
Óriási előny a közmű terén, hogy a közös költség 7800 ft és tartalmazza a korlátlan víz fogyasztást.
Óriási előnye az ingatlannak a jó állapotú tetőrész, ahová könnyedén fel lehet húzni még egy tetőteres felső szintet, ami akár ugyanakkora lehet, mint maga az alap. A zártkertes udvarrész kialakítható növény, vagy konyhakerti növények részére, jelenleg üres, egy szalonnasütőrész került kialakításra. Jó időben akár ki is lehet ülni, egy kisebb nyitott terasz kialakításával még védett is lehet az időjárási viszontagságokkal szemben.

A környékről:

Mivel Erzsébet felső része, pillanatok alatt elérhető minden irányba a város többi része, a belvárosba 8 perc alatt lehetel jutni tömegközlekedve. A városrész központja egy megállónyira esik, ahol üzletek egész arzenálja található, a szép és hangulatos sétáló utcával, bankokkal, hivatalokkal, templomokkal, a gyerekek számára európai szintű játszóparkkal.
Ha felkeltettem érdeklődését, hívjon, hogy bemutathassam, vagy írjon emailt! Higgye el, megéri!


Helyiségek

Szoba
10m²
Amerikai konyha
4m²

Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6404952


+36 70

Ingatlannet kód: NET6404952


Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerület, pesterzsébeti házrész 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A házrészről 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 15 m², míg a hozzá tartozó teleké 80 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: nincs. A házrész ára 10,5 millió Ft, négyzetméter ára 700 000 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Balogh Klára hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6404952. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület, Pesterzsébet ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.