star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XX. kerület, Pacsirtatelep

  • 31 m²

    alapterület
  • 1

    szoba
  • 30 m²

    telek

Vételár:

25 millió Ft

Eladó ház Budapest, XX. kerület, Pacsirtatelep

  • 31 m² alapterület
  • 1 szoba
  • 30 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XX. kerület, Pacsirtatelep

  • 31m²


Ár:

25 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs
Melléképület
van

Cserélhetőség:

Minden lehetőséget meghallgatunk

Az ingatlanról:

Pesterzsébet kertvárosi részén eladásra kínálok négy lakásos osztatlan közös tulajdonú,hivatalos ügyvédi megosztással egy másfél szobás tégla építésű házrészt. Közös költség nincs,a lakáshoz tartozik egy önálló garázs,de az udvaron is vab parkolási lehetőség az utcán ingyenes a parkolás.
Vadonatúj nyilászárók szúnyoghálós redőnyös,vadonat új bejárati ajtó.Minden mérő egyedi fogyasztás után fizetendő. A meleg vizet bojler adja.Közvetlen kertkapcsolatos az ingatlan.
A költözés rugalmas.

Tájékoztatom, hogy Ön, mint érdeklődő, a pénzmosás , és terrorizmus elleni adatvédelem (GDPR) értelmében a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai – így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó L.A iroda- biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához.


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Pacsirtatelep, Mikes Kelemen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6500548


+36 70

Ingatlannet kód: NET6500548


Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerület, pacsirtatelepi (Mikes Kelemen) házrész 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és félszoba). A házrészről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 31 m², míg a hozzá tartozó teleké 30 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A házrész ára 25 millió Ft, négyzetméter ára 806 452 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 13%-kal magasabb. Az ingatlant Lányi Anita hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6500548. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület, Pacsirtatelep ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.