star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 52 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 50 m²

    telek

Vételár:

32,9 millió Ft

Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 52 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 50 m² telek

  • Eladó ház Budapest, XX. kerület

  • 52m²


Ár:

32 900 000 Ft

Építés éve
1970
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor

Az ingatlanról:

KÖZEL A KÖZPONTHOZ, JÓ ÁLLAPOTÚ, VILÁGOS, TÉGLAÉPÍTÉSŰ INGATLAN, 6 LAKÁSOS TÁRSASHÁZBAN.

A harmonikusan kialakított ingatlan várja új tulajdonosát.

2019-ben teljeskörű felújításon esett át, így minden fontosabb elemét korszerűsítették: az új vízvezetékek és villany hálózat garantálják az ingatlan hosszú távú komfortját, új minőségi burkolatok és nyílászárók is hozzájárulnak a modern és esztétikus kialakításhoz. Emellett szigetelést is kapott, így az ingatlan hatékonyan megtartja a meleget a hidegebb hónapokban.

Tartozik hozzá egy kizárólagos használatú, 50 nm-es kertrész, mely lehetőséget nyújt a pihenésre és szabadidős tevékenységekre.

Ne hagyja ki ezt az ideális otthont, vegye fel velünk a kapcsolatot és nézze meg személyesen is!

A konyhabútor és a beépített bútorok a vételár részét képezik.

PARKOLÁS AZ UTCÁN INGYENESEN MEGOLDHATÓ!

Az ingatlan tulajdoni viszonyai rendezettek, tehermentes 1/1 tulajdonban van.

A közelben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez szükséges (iskola, óvoda, orvosi rendelő, bankok, gyógyszertár, bevásárlási lehetőségek, stb.).

A Közlekedés szempontjából frekventált helyen található, hiszen pár perc gyaloglással elérhető a 36, 151 –es és a 51,2B, 52-es villamos.

Vevőink számára a közvetítés díjmentes.

Eladó ingatlanát ingyenesen felbecsüljük, érdeklődés a megadott telefonszámokon.


Elhelyezkedés

Budapest, XX. kerület, Szabótelep


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 50

Ingatlannet kód: NET6570116


+36 50

Ingatlannet kód: NET6570116


Az általad megtekintett eladó Budapest, XX. kerületi (Szabótelep) házrész 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A házrészről 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 52 m², míg a hozzá tartozó teleké 50 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa konvektor. A házrész ára 32,9 millió Ft, négyzetméter ára 632 692 Ft, ami a Budapest, XX. kerületi átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Venti Verdi Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6570116. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.