star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Csopak

  • 76 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

102 millió Ft

Eladó lakás Csopak

  • 76 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Csopak

  • 76m²


Ár:

102 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
2022
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

Az ingatlanról:

CSOPAKON ÚJ ÉPÍTÉSŰ 3 LAKÁSOS TÁRSASHÁZBAN KÍNÁLUNK ELADÁSRA FÖLDSZINTI, SAJÁT HASZNÁLATÚ SZEPARÁLT KERTTEL  RENDELKEZŐ MODERN, ENERGIA TAKARÉKOS LAKÁST! ELHELYEZKEDÉSE: CSOPAK BALATONFÜRED ARÁCSI RÉSZÉHEZ KÖZEL!Az ingatlan belterületen, lakóövezetben található, forgalom mentes kis utcában.A telken 3 lakásos épület készül, melynek az utca fronthoz közeli része már értékesítésre került, de a belső, intimebb kerttel rendelkező egység még várja leendő lakóit. A két lakóegység és a hozzájuk tartozó kertek egymástól jól elszeparáltak, önállóak, külön gépészeti rendszerrel és önálló mérőkkel.Földszint lakás: netto 76,21 m2, amiben nagy 43 m2 -es amerikai konyhás nappali kapott helyet, melyből igény esetén még egy kényelmes 10-12 m2-es hálószoba is leválasztható, további helyiségek: előtér + belső lépcső, külön wc, fürdő, közlekedő és egy kényelmes háló.Plusz 16 nm-es garázs.Nyílászárók: 3 rétegű üvegezés, redőnytokos kiépítésselFűtés: egyedi hőszivattyús, mely a melegvíz ellátást is biztosítja 160 literes tárolóval. A fűtés padlófűtés, plusz a fürdőszobában törülköző szárító radiátor.A beruházó cég több éves tapasztalattal és helyi referenciákkal is rendelkezik.A meghirdetett ár kulcsrakész állapotra vonatkozik, a burkolatok kiválasztására még van lehetőség!Átadása: 2022. őszBŐVEBB INFORMÁCIÓ, ÉRTÉKESÍTÉS, MEGTEKINTÉSHEZ IDŐPONT EGYEZTETÉS:+36 30 6360 160LAKÁSKULCS INGATLAN, 8230 BALATONFÜRED, ARANYHÍD SÉTÁNY 8.


Elhelyezkedés

Csopak


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6444290


LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6444290

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csopaki téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 23 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 76 m². További jellemzői: az építés éve 2022, a fal építési anyaga tégla. A téglalakás ára 102 millió Ft, négyzetméter ára 1 342 105 Ft, ami a csopaki átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Valkó Ágnes referens a LAKÁSKULCS-direct Balatonfüred irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6444290. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csopak ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.