star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csörög

  • 98 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 079 m²

    telek

Vételár:

34,9 millió Ft

Eladó ház Csörög

  • 98 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 079 m² telek

  • Eladó ház Csörög

  • 98m²


Ár:

34 900 000 Ft

Építés éve
2015
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
könnyűszerkezetes

CSOK 10+15 feltételeknek megfelel

A beltér:

Csörög, Kecskerágó oldalán többfunkciós, vállalkozásra is alkalmas ingatlan eladó.
Családi ház: 98 m2, amerikai konyhás nappali (padlófűtéssel), 4 hálószobával (radiátorokkal), WC-fürdő egyben és gardróbbal. Vegyestüzelésű kazán, villanybojler, légkondicionáló.
Gazdasági épületsor: több boxból álló, állattartásra alkalmas ólak. (Még póni is van!)
Műhely: 75 m2, aknás, autószerelésre és gumiszerelésre alkalmas (jelenleg is erre használják), zuhanyzóval, WC-vel és vízteres kandallófűtéssel.
Vegyesbolt: bejáratott, 25 m2 belső terület és utcafrontra helyezhető külső polcrendszerrel, így hatalmas bevétel érhető el az időszakos gyümölcsárusítással.
További pozitívum az udvarba az utcafronti kapun történő behajtás és parkolási lehetőség a vásárlóknak és a szervizbe érkezőknek, a mellékutcában lévő kapun pedig a kihajtás lehetősége kényelmessé teszi az ügyfelek közlekedését - nem kell megfordulni, ha távozik.
Ha csak ezzel, vagy azzal akar vállalkozni, itt biztos, hogy lesz munkája!
A telek besorolása miatt ingatlanfedezetű hitel nem igényelhető, ezért elsősorban készpénzes vevők jelentkezését várjuk!


Elhelyezkedés

Csörög


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET5929858


Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET5929858

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó csörögi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 079 m². További jellemzői: az építés éve 2015, a fal építési anyaga könnyűszerkezetes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 34,9 millió Ft, négyzetméter ára 356 122 Ft, ami a csörögi átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pinter Tamás referens a Magyar Ingatlanközvetítők Országos Szövetsége irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 5929858. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csörög ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.