star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Csörög

  • 60 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 728 m²

    telek

Vételár:

19,88 millió Ft

Eladó ház Csörög

  • 60 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 728 m² telek

  • Eladó ház Csörög

  • 60m²


Ár:

19 888 000 Ft

Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
konvektor
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
fa

Az ingatlanról:

Csörög kedvelt részén eladó, anno szebb napokat élt, tetőtér beépítéses, családi ház 728 nm-es belterületi telken. A ház teljeskörűen felújítandó. Típus faház derék betonalappal, mely kívülről műanyag borítást kapott, hogy megvédjék a csapadéktól.Az ingatlan lakóház besorolású, így vásárlásával illetékkedvezmény vehető igénybe.
Az alsó szinten fedett teraszról, egy teraszból beépített részbe lépünk, innen pedig egy nappaliba. Bal oldalán konyha, fürdőszoba egymás mellett, de innen indul a lépcső a tetőtérbe is, ahol erkélyes egy légterű szoba található. A terasz hátsó részében bejárat van a tetőtér csapott részébe, ahol akár félszoba, vagy nagyobb tároló kialakítható.
Anno gázkonvektor biztosította a fűtést, villanybojler a meleg vizet, de jelenleg a gáz és a villany is ki van kötve. Az ingatlan végrehajtáson vásárolt, de jelenleg tehermentes.
A telken épített medence, de extrán felújítandó, kút, sütögető, fedett autóbeálló.
A telek szélessége több autó beállására is lehetőséget nyújt.
A telek Lke-1 besorolású(kertvárosias lakóövezet), szabadonálló beépítési mód jellemzi, 30%-ban beépíthető, a legnagyobb megengedett épületmagasság 4,5 méter.
Egy építési telken egy lakóépület legfeljebb 2 önálló rendeltetési egységgel létesíthető.

A közelben Csiri-Biri Óvoda- és Bölcsőde, Egészségház és orvosi rendelő, ABC, posta, 343 számú busz (Vác és Sződ-Sződliget között közlekedik) megállója, G71, S71 számú (Vác és Budapest Nyugati pályaudvar között közlekedik)vonatállomás.

Az ingatlan előre egyeztetett időpontban, de rugalmasan megtekinthető. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 365054


Elhelyezkedés

Csörög, rendezett részen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6636883


+36 70

Ingatlannet kód: NET6636883

Az általad megtekintett eladó csörögi (rendezett részen) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 60 m², míg a hozzá tartozó teleké 728 m². További jellemzői: a fal építési anyaga fa, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház ára 19,88 millió Ft, négyzetméter ára 331 467 Ft, ami a csörögi átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Krisztina referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636883. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Csörög ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.