star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Kertváros

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

22,9 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Kertváros

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Kertváros

  • 62m²


Ár:

22 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
1.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
gáz (egyedi)
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
nincs

Az ingatlanról:

ÁlomOtthon ingatlan iroda kínálja megvételre ezt a Dunaújváros Kertvárosi részén található, 62 nm-es, 2 szobás, kertkapcsolatos tégla lakást. Az ingatlan egy két szintes, négy lakásos társasház első emeletén helyezkedik el. Jelenlegi állapotában is lakható, de új tulajdonosa saját ízlésére alakíthatja, újíthatja. Kettő szoba, tároló, ( akár szobává alakítható) konyha, étkező, fürdőszoba, wc, kamra került kialakításra. Szobái egymásból és külön is nyílik, parkettával, többi helyiség metlakittal burkolt. Villanyvezetékek már cseréltek. Nyílászárói régi típusúak, fából készültek. A lakás melegéről gázkazánnal gondoskodnak, hőleadás radiátorokkal történik. Meleg víz ellátását átfolyós gázbojler biztosítja. A lakáshoz tartozik egy kb 200 nm-es telek, aminek a végében egy aknás garázs és egy kis műhely is megtalálható. Közelben buszmegálló megtalálható, városközpont 10 perc sétával elérhető. Az ingatlan üres, tehermentes, kifizetést követően birtokba vehető.
Irodánk teljes körű ingyenes banki ügyintézést, kedvező áron energetikai tanúsítvány elkészítését, ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek lebonyolításában is szívesen állunk rendelkezésére.

További információért keressen bizalommal.

Pataki Klára


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Kertváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6455288


ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6455288

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, kertvárosi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: 1 garázs. A téglalakás ára 22,9 millió Ft, négyzetméter ára 369 355 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pataki Klára referens az ÁlomOtthon Ingatlan és Hiteliroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6455288. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Kertváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.