star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 74 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

35 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 74 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Béke városrész

  • 74m²


Ár:

35 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
elektromos
Parkolás
parkoló
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Lift
nincs

Az ingatlanról:

A Tagingatlan Iroda megvételre kínál a Béke városrészben, az Interspar közelében, egy saját, zárt udvarral rendelkező téglaépületben található, üzletből átalakított és felújított, illetve még kisebb felújítás alatt álló 70 m2-es, 3 szinttel rendelkező lakást.
Az ingatlan az elmúlt években folyamatos felújításon esett át melynek keretében a víz és villanyvezetékek cserélve lettek (36 A) a lakás padló burkolatai megújultak, a fürdőszoba is modern burkolatokkal lett kialakítva és fiatalos, magasfényű konyhabútor került beépítésre, indukciós főzőlappal villanysütővel és pára elszívóval. A szobákban laminált lap a többi helyiségben járólap található. Minden szinten modern internetes klima került beszerelésre illetve fűtőpanelek. A gáz ugyan be van kötve, de a fűtés és a meleg víz ellátás fűtőpanelekkel, klímával és villanybojlerrel megoldott. A lakásba internetes riasztórendszer is kiépítésre került kivonuló szolgálattal.
A földszinten a konyha, illetve a fürdő és mellékhelyiség lett kialakítva, a tetőtérben hálószoba és dolgozó található, a pince részét pedig nappalinak használják, itt beépített szekrények lettek kialakítva. A lakás bejárata zárt belső udvarra néz.
Pár perc séta távolságra bevásárlási lehetőségek, buszmegállók, vasút állomás, gyógyszertár, posta, iskola, óvoda, bölcsi megtalálható.

A személyes megtekintésért és további információért keressen a megadott elérhetőségek egyikén!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Béke városrész


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6357900


+36 30

Ingatlannet kód: NET6357900


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, Béke városrészi téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 74 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 35 millió Ft, négyzetméter ára 472 973 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 3%-kal magasabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6357900. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Béke városrész ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.