star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

26,4 millió Ft

Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Dunaújváros, Belváros

  • 62m²


Ár:

26 400 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
2.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
központi egyedi mérővel
Parkolás
parkoló
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:

A Tagingatlan Iroda megvételre kínál, Dunaújváros belvárosában a Dózsa György úton, egy 62 m2-es, felújított beépített erkélyes második emeleti klímával felszerelt téglalakást.
Az Ingatlan mindegyik része tágas, napfényes, szobái laminált lappal, a közlekedő és a konyha járólappal burkolva.
A konyhában új beépített konyhabútor, mosogatógép, pára elszívóval és főzőlappal felszerelt. A lakásba lépve jobbra a konyha és étkező, majd az egyik szoba található. A bejárattól egyenesen a beépített erkélyes nappali helyezkedik el. A fürdőben modern beépített zuhanyzó lett kialakítva, a mellékhelység külön légtérben helyezkedik el. Az ingatlanhoz zárható pincerész is tartozik.
Az otthon melegét távhő szolgáltatja, a radiátorok költségmegosztóval és hőfokszabályozó szeleppel felszereltek.
Az ingatlan közelében iskolák ,Óvoda ,Bölcsi, bevásárlási lehetőségek sokasága, az egyetem a piac az autóbusz állomás és az élményfürdő is pár perc sétával elérhető.

Szíves figyelmébe ajánlom mindazoknak, akik befektetés céljából vásárolnának ingatlant, hiszen központi elhelyezkedése miatt nagyon könnyen bérbe adható, illetve azoknak a kedves érdeklődőknek, akik szeretnének abszolút belvárosban, mindenhez közel élni.


A személyes megtekintésért és további tájékoztatásért keressen bizalommal!

Irodánk teljes körű ügyintézést (hitel, Csok, babaváró), energetikai tanúsítvány elkészítését és ügyvédi háttér biztosítását vállalja. Amennyiben az új ingatlan megvásárlásához el szeretné adni meglévő ingatlanját, ennek a lebonyolításában szívesen állunk rendelkezésére!


Elhelyezkedés

Dunaújváros, Belváros, Dózsa György út


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6541433


+36 30

Ingatlannet kód: NET6541433


Az általad megtekintett eladó Dunaújváros, belvárosi (Dózsa György út ) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és félszoba). A téglalakásról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: a fűtés típusa központi egyedi mérővel. Parkolási lehetőség: parkoló. A téglalakás ára 26,4 millió Ft, négyzetméter ára 425 806 Ft, ami a dunaújvárosi átlaghoz képest 6%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tagingatlan hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541433. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaújváros, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.