star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Esztergom

  • 173 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 m²

    telek

Vételár:

64,5 millió Ft

Eladó ház Esztergom

  • 173 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 m² telek

  • Eladó ház Esztergom

  • 173m²


Ár:

64 500 000 Ft

Építés éve
1955
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
egyéb
Fal építési anyaga
vegyes

Az ingatlanról:

Eladó 2 lakás Esztergomban!!!Eladásra kínálok Esztergomban a a Pöltenberg utcában egy szépen térkövezett közös udvarban, 2 különálló családi házat.Az ingatlan alkalmas lehet több generáció egybe költözéséhez, nagyobb család részére, vagy akár befektetésre.A telken több ingatlan is található, ebből kettő lakás illetve egy hozzátartozó kb. 40 m2-es tároló eladó. A 64m2-es főépületben egy előszoba, szoba, nappali, konyha, fürdőszoba, WC, és egy tároló található.Az épület tetőterén kialakításra került 2 szoba és egy nappali. A ház melegét jelenleg egy cserépkályha biztosítja.Az ingatlanban az összes nyílászáró műanyagra lett cserélve illetve a tetőtér is kialakításra került ahol jelenleg 2 szoba és egy nappali található.A második 45,5m2 hasznos alapterületű lakásban egy szoba, nappali amerikai konyhával és egy fürdőszoba található. Ennek az épületnek a melegét kandalló biztosítja. A nyílászárók ennél az ingatlannál is cserélve lettek. Az ingatlanok külső szigetelést kaptak, illetve az elmúlt években víz,-villanyvezeték felújításra kerültek.Az ingatlan csendes környéken, mégis közel a belvároshoz helyezkedik el. A közelben megtalálható minden ami a mindennapokhoz szükséges, azaz élelmiszerbolt, gyógyszertár, óvoda, iskola.
Stróbl Gyöngyi +36304559956

Referencia szám: HZ060541


Elhelyezkedés

Esztergom


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6420866


Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6420866

Tatabánya, Komáromi utca

Tatabánya, Komáromi utca

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó esztergomi családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 18 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 173 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 m². További jellemzői: az építés éve 1955, a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa egyéb. A családi ház ára 64,5 millió Ft, négyzetméter ára 372 832 Ft, ami az esztergomi átlaghoz képest 25%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Stróbl Gyöngyi referens a Tatabánya, Komáromi utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6420866. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Esztergom ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.