star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Fertőd

  • 150 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 999 m²

    telek

Vételár:

50 millió Ft

Eladó ház Fertőd

  • 150 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 999 m² telek

  • Eladó ház Fertőd

  • 150m²


Ár:

50 000 000 Ft

Szobák száma
6
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:


Az „Esterházy család nyomában”
Az Eszterházi uradalomhoz tartozó valamikori számadó épület falai ma egy nagyméretű lakóházat rejtenek. Az ingatlan 20 évvel ezelőtti felújítás során kapta meg mai elrendezését mely szerint a földszinten 40 m2-es nappali, konyha-étkező, kamra, fürdőszoba, wc, szoba háztartási helyiség és lépcsőfeljáró kapott helyet. Az emeleten közlekedő, fürdőszoba, wc és 4 szoba került kialakításra. A nappaliból fedett teraszra léphetünk vagy akár a pince( 76m2) ódon fali közt akár borospincét alakíthatunk ki. Az ingatlan folyamatosan karbantartott a fűtés új kondenzációs kazán biztosítja. Az udvarban található- kis foglalkozást igénylő- igazán egyedül álló víztározóból kialakított nagyméretű fedett medence, szauna illetve hozzá tartozó zuhanyzó.
Az ingatlan rövid határidővel bírtokba vehető.
A vételár 50 M Ft + ÁFA



Elhelyezkedés

Fertőd


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6170039


Bán Ilona ingatlanközvetítőre

Bán Ilona ingatlanközvetítőre

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Bán Ilona ingatlanközvetítőre

Bán Ilona ingatlanközvetítőre

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó fertődi családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 11 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 150 m², míg a hozzá tartozó teleké 999 m². A családi ház ára 50 millió Ft, négyzetméter ára 333 333 Ft, ami a fertődi átlaghoz képest 18%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Bán Ilona ingatlanközvetítőre hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6170039. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Fertőd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.