star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kaposvár

  • 64 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Kaposvár

  • 64 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Kaposvár

  • 64m²


Ár:

39 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kaposvár belvárosában, a Kórház közelségében kínálok megvételre egy igényesen felújított, földszinti téglalakást.

A 64 m2-es ingatlan mind műszakilag, mind esztétikailag teljes körűen, nívósan felújított.
Az ingatlan eredeti alaprajzának ötletes újragondolását követően a terek tágasak és világosak lettek.

A lakásban étkező-konyha, dolgozó, nappali, gardróbhelyiséggel is bíró hálószoba, fürdőszoba, előszoba és kamra került kialakításra.

A víz és villanyvezetékek, valamint a nyílászárók cseréjére is sor került.

A fürdőszoba és a konyha is modern esztétikumot kapott.
A mennyezeti infra panelek gazdaságosan és gázellátástól függetlenül biztosítják a kellemes hőérzetet a fűtési idényben.

Az ingatlan elhelyezkedése kiemelkedően jó, a közvetlen közelében található a Kórház, boltok, közoktatási és köznevelési intézmények, posta, stb.

Gépkocsi beállási lehetőség igény esetén a szomszédban újonnan épülő társasház zárt udvarán vásárolható. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 340695


Elhelyezkedés

Kaposvár, Igényesen felújított


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6408231


+36 30

Ingatlannet kód: NET6408231


Az általad megtekintett eladó kaposvári (Igényesen felújított) téglalakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 64 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 623 438 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 15%-kal magasabb. Az ingatlant Zsobrák Zita referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6408231. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.