star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Kaposvár

  • 40 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Vételár:

18,99 millió Ft

Eladó lakás Kaposvár

  • 40 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Eladó lakás Kaposvár

  • 40m²


Ár:

18 990 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Közös költség
nincs megadva
Emelet
földszint
Szobák száma
1
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Parkolás
nincs
Fal építési anyaga
tégla
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Kaposvár belvárosában, az igen kedvelt és keresett Ezredév utcában kínálok megvételre egy jó állapotú, bővíthető, galériázott téglalakást.

A lakás egy 4 lakásos, jó lakóösszetételű ház udvaráról közelíthető meg.
Az ingatlan 40 m2 alapterülettel bír, azonban a polgári lakásokra jellemző nagy belmagasságnak köszönhetően galériázott, nagyobb lakótér áll a bent élők rendelkezésére.
A kedves hangulatú étkezőn túl egy szoba, konyhafülke, fürdőszoba, közlekedő-gardrób, valamint egy galérián kialakított hálószoba és egy abból nyíló félszoba került kialakításra.

A kedvező fenntartási költségű ingatlan klimatizált, fűtése konvektorral megoldott, a nyílászárókat pedig műanyagra cserélték.

Az ingatlan azon túl, hogy többcélú felhasználásra is alkalmas, igény esetén a padlásterének beépítésével bővíthető is, akár két különálló (galériázott) lakás, akár egy nagyobb élettér megvalósítható.
A bővítéshez, átalakításhoz a tervek, látványtervek rendelkezésre állnak.

Gépkocsival parkolni az utcán lehetséges (éves kedvezményes bérlet megváltásával 1200 Ft/év díj ellenében).

Elhelyezkedésének köszönhetően gyalogszerrel pár perc alatt elérhetőek a boltok, posta, kórház, gyógyszertárak, közoktatási és köznevelési intézmények stb.. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 345565


Elhelyezkedés

Kaposvár, Bővíthető belvárosi lakás


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6459954


+36 30

Ingatlannet kód: NET6459954


Az általad megtekintett eladó kaposvári (Bővíthető belvárosi lakás) téglalakás 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 40 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa konvektor. Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 18,99 millió Ft, négyzetméter ára 474 750 Ft, ami a kaposvári átlaghoz képest 15%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Zsobrák Zita referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6459954. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kaposvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.