star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Kerekegyháza

  • 85 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 080 m²

    telek

Vételár:

47,9 millió Ft

Eladó ház Kerekegyháza

  • 85 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 080 m² telek

  • Eladó ház Kerekegyháza

  • 85m²


Ár:

47 900 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

Kerekegyházán, háromszobás ÚJ családi ház eladó!

Kecskeméttől 15 percnyire, erdősávhoz közel, új osztású és építésű övezetben, csendes, nyugodt aszfaltos utcában eladásra kínálok egy 85 nm-es alapterületű, kiváló adottságokkal és lehetőségekkel rendelkező, ipari árammal ellátott telken épült házat. A házban kertkapcsolatos, amerikai stílusú nappali – konyha –étkező, két gyerekszoba, szülői háló került kialakításra.

A kiváló energetikát napelem biztosítja, a ház minimális energia felhasználással fűthető és hűthető, kiváló levegőminőséget biztosítva egész évben. Valódi otthon, nyugalommal, a lakóközösség tökéletesen illeszkedik az egyedülállóan csendes, nyugodt környékkel. A kiváló minőségű aszfalttal ellátott utcában az átmenőforgalom szinte minimális.

Egy városi lakópark minőségével, ám annál jóval nagyobb nyugalommal, nagyobb telken, és jóval olcsóbban!

Az ideális telekméret rengeteg lehetőséget rejt magában, dupla beállós garázs, gyerekeknek játszó terület, de akár sütögető kemence megvalósítása – csak a képzelet szab határt egy idilli lakó – és élettér kialakítására. A telek adottságai ebben maximálisan partnerek, és ráadásul mindezt a szomszédoktól elszeparáltan, a család intimszférájának zavarása nélkül.

Azoknak a Családoknak ajánlom, akik valóban a csendet, nyugalmat, és az élhető Otthont keresik!

A hirdetés gondolatébresztő hirdetés, a fenti ház kulcsátadása szerződéskötéstől számított 9-12 hónap.

MÉG lehetősége van a tervek módosítására, akár hőszivattyús, földgáz független kialakításra is, elképzeléseit megvalósítjuk, egyedi tervek alapján.

Irodánkban egyedülállóan akár Árgarantált szerződési módra is lehetőség van!

További információkért kérjen időpontot, és egy személyes építési tájékoztatót (referenciaházak mutatásával) az irodánkban, Kecskemét, Kisfaludy u. 5, I. em. 109. alatt,

CSOK, Babaváró, teljeskörű hitelügyintézéssel – minden egykézben!

Lévay Márton
+36703190804

KMUM1149


Elhelyezkedés

Kerekegyháza, Kerekegyháza


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6401184


Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6401184

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett eladó kerekegházi (Kerekegyháza) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 2 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 85 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 080 m². A családi ház ára 47,9 millió Ft, négyzetméter ára 563 529 Ft, ami a kerekegházi átlaghoz képest 19%-kal magasabb. Az ingatlant Lévay Márton referens a Dream-Home Ingatlaniroda és Új Ház Építő Centrum irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6401184. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kerekegyháza ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.