star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 98 m²

    alapterület
  • 3

    szoba

Vételár:

39,9 millió Ft

Eladó lakás Nagykanizsa

  • 98 m² alapterület
  • 3 szoba

  • Eladó lakás Nagykanizsa

  • 98m²


Ár:

39 900 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1970
Szobák száma
3
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
gáz (központi)
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Nagykanizsa belvárosához közel, 3 lakásos, zárt udvaros társasházban keresi új tulajdonosát egy teljes körűen és igényesen felújított, belső szintes lakás. A zárt udvaron belül minden lakáshoz garázs került kialakításra. A garázsok igény esetén megvásáolhatók, azokat a vételár nem tartalmazza! Az egy beállós garázs vételára 5.900.000 Ft, míg a dupla beállós garázs vételára 8.900.000 Ft. A zárt udvarba elektromos kapu segítségével lehet bejutni. Az udvaron belül egy kis üzlethelyiség is található, melynek vételára 10.000.000 Ft.
A lakás felújítása 2022-ben fejeződött be. Megújult a teljes víz és villamoshálózat. A belső tér új hideg- és melegburkolatok kapott. A lakótérben új konyha, új fürdőszoba került kialakításra. A lakásban elhelyezésre került egy klíma, illetve egy további klíma kialakítása is megtörtént. A második klíma felszerelése és beüzemelése megbeszélés tárgyát képezi! A tereket cirkó kazán által működtetett radiátorok fűtik. A nyílászárók hőszigeteltek, műanyag profilszerkezetűek. A lakások tetőszerkezete is megújult, valamint az egész társasház 10 cm vastag homlokzati hőszigeteléssel ellátott. A lakás helyiségei: 2 teljes értékű, világos szoba, konyha étkezővel és nappalival, kamra, fürdőszoba, közlekedő, wc, lépcsőház.
Ha nem szeretne felújítással bajlódni, és szeretne egy belvároshoz közeli, mégis csendes környezetben kialakított lakást vásárolni akár garázzsal együtt is, akkor ne keressen tovább! Az ingatlanra minden állami támogatás, illetve hitel felvehető! A tulajdonos kisebb értékű lakás beszámításának lehetőségétől sem zárkózik el, valamint ha 3 szobás lakásra van szüksége akkor az is megoldható!
Iroda: Nagykanizsa, Platán sor 7. alacsony fenntartás, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, prémium anyagok, új nyílászárók, amerikai konyha, klíma, külső hőszigetelés, új villamoshálózat
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Nagykanizsa


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6373717


+36 30

Ingatlannet kód: NET6373717


Az általad megtekintett eladó nagykanizsai (Nagykanizsa) téglalakás 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 21 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 98 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. A téglalakás ára 39,9 millió Ft, négyzetméter ára 407 143 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Hohl József referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6373717. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.