star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Nemesvita

  • 210 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 819 m²

    telek

Vételár:

139 millió Ft

Eladó ház Nemesvita

  • 210 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 819 m² telek

  • Eladó ház Nemesvita

  • 210m²


Ár:

139 000 000 Ft

Szintek
1
Szobák száma
8 (5 + 3)
Ingatlan állapota
felújított
Fűtés
elektromos
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
vegyes
Légkondícionáló
van
Melléképület
van

Az ingatlanról:

AKCIÓS ÁRON! Balatontól 5 km-re a festői szépségű Nemesvitán kínálok eladásra egy több lehetőséget magában rejtő ingatlant. Ez a kis zsákfalu a Keszthelyi-hegység vonulata alatt egy völgyben fekszik, a régi népi jellegű házaival, kanyargós kis utcáival romantikus hangulatot áraszt.

A telek 819 m2 enyhén emelkedik, 3 oldalról bekerített, a kert végében csodálatos természeti környezet tárul elénk. Az udvaron két lakóház, gazdasági épület, kerti kiülő és egy fából készült garázs áll, melynek tetején tágas terasz került kialakításra. Ki lett cserélve a víz és villanyvezeték, a tetőre új lécek és új cserép került. A nyílászárók fából és műanyagból készültek. Az egyik épület egyszintes, a másiknak be van építve a tetőtere is, továbbá még 45 m2 beépíthető ezen a szinten. A házak kőből és téglából épültek, egy részük fagerendás mennyezettel. A belső terek rusztikus kővel burkoltak, van olyan helyiség ahol még az eredeti - ma ismét divatos - hibátlan állapotú járólap van lerakva. A vastag falaknak köszönhetően nyáron hűvös, télen meleg az épület. A fűtés hűtő-fűtő klímával, - H-tarifás - valamint kandallóval lehetséges a meleg vizet villanybojler szolgáltatja. Az alsó házban előtér, amerikai konyha-étkező-nappali, szoba, fürdőszoba lett kialakítva, a felsőben közlekedő, konyha, fürdőszoba, szoba és két félszoba kapott helyet. A tetőteres részben szintén amerikai konyha-étkező-nappali és fürdőszoba van.

Ajánlanám az ingatlant akár több generáció együttélésére állandó otthonnak, vagy nyaralónak.
Kiváló befektetés vendégház vagy panzió üzemeltetésére is mivel 4 különálló lakás került kialakításra. A környéken tavasztól késő őszig sok a belföldi és külföldi turista egyaránt.

A község nevezetessége a nemrég épült kilátótorony, ahonnét csodálatos panoráma van a Balatonra, a tanúhegyekre. A szomszédos településen lévő Balatonedericsen érdemes felkeresni az egyedi kilátással rendelkező családbarát strandot, az Afrika Múzeumot, a Csodabogyós barlangot. 15 perces autóúttal elérhető Tapolca, Sümeg, Szigliget, Badacsony, Keszthely, Hévíz. A Balaton medencéjének nyugati része egyike hazánk legszebb és legizgalmasabb vidékeinek. Tiszta vizű strandok, messze földön híres gyógyvizek, bazaltóriássá merevedett tanúhegyek és zamatos borok mind a régió formagazdagságának bizonyítékai. A páratlan természeti látnivalókat változatos programok, kulturális rendezvények gazdagítják. Várom hívását, nézzük meg együtt az ingatlant!

A környékről:

Gyönyörű környék rengeteg kirándulási lehetőséggel, programmal. Balatoni strandok, tanúhegyek, sümegi vár, szigligeti vár, tapolcai tavasbarlang, Malom-tó, keszthelyi Festetics kastély, hévízi gyógytó.


Elhelyezkedés

Nemesvita


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6319346


+36 30

Ingatlannet kód: NET6319346

Az általad megtekintett eladó nemesvitai családi ház 8 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 3 félszoba). A családi házról 32 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 819 m². További jellemzői: a fal építési anyaga vegyes, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 139 millió Ft, négyzetméter ára 661 905 Ft, ami a nemesvitai átlaghoz képest 6%-kal magasabb. Az ingatlant Sáfár Judit hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6319346. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nemesvita ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.