star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ipari Pornóapáti

  • 1 321 m²

    alapterület

Vételár:

591,88 millió Ft

Eladó ipari Pornóapáti

  • 1 321 m² alapterület

  • Eladó ipari Pornóapáti

  • 1 321m²


Ár:

591 885 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Kivételes lehetőség Magyarország nyugati felében, az osztrák határ mentén, a Pinka völgyében. Kiváló lehetőség akár magán, akár üzleti célra is.Az ingatlan komplexum Pornóapátiban található. Ez a Vas megyei település közvetlenül kapcsolódik az azonos kultúrkörbe tartozó szomszédos osztrák térséghez, ezen belül is Bildein, illetve Deutsch Schützen településekhez.Pornóapáti település a Vas-hegy sajátos klímájának, a Pinka völgye és a kiterjedt erdőségek üdülésre, kirándulásra kiválóan alkalmas egyedülálló mikroklímájának köszönhetően mindig Szombathely és a megye egyik legjelentősebb kiránduló övezetének számított. A környezet adottságai kiváló lehetőséget kínálnak a tájturizmus jellegű idegenforgalomra (regenerációs üdülésre, természetjáró túrákra, kijelölt tanösvények, geológiai gyűjtőutak, gombatúra), az agroturizmusra (szőlészet-borászat, vadászat, horgászat, lovaglás). A bővizű Pinka folyó a jó vízminősége és kedvező földrajzi helyzete miatt fürdésre alkalmas. A környezet adottságai, turisztikai értékei, a vadászati és halászati lehetőségek, a település sajátos nemzetiségi kultúrája és hagyományai, határ menti fekvése a tájturizmus kedvelt célpontja.Különösen jelentős a kerékpáros turizmus. A Fertő tónál Ausztriából érkező és az Adriáig vezető nemzetközi kerékpárút összekötő része a Vashegy kerékpárút amely már évek óta kedvelt úti célja a turistáknak.A 2 hektáros telken 2 ingatlan helyezkedik el, melyek paraméterei a következők:1.) Apartmanház2016-ban került átadásra a 4 db külön bejárattal rendelkező, 52m2-es apartmanlakás, mely összesen 16 személy elszállásolására alkalmas. Padlásterében egy tágas wellness lett kialakítva. A téglából felépített ház szigetelt, a négy egységnek központi automata adagolású pellet kazánja van. A rendszer kiegészítéseként napkollektor rendszer került kiépítésre.2.)A már meglévő épületben, mely egy hatalmas istálló épületből átalakított és luxus minőségben kivitelezett munka eredménye, 4 db különböző méretű LAKÁST alakított ki a tulajdonos. Az épület kívülről fával burkolt, mely igazán vidéki hangulatot kölcsönöz.A lakások méretei:1. sz. lakás: 154 nm + 28,5 nm + 7,16 nm teraszok2. sz lakás: 40 nm3. sz lakás: 45 nm + 14,25 nm terasz4. sz. lakás: 88 nm + 14,68 nm teraszEzen épület része MÉG 596 nm hasznosítható alapterület ÚJABB APARTMANOK/LAKÁSOK létrehozására.Az épület TETŐTERE BEÉPÍTHETŐ, mely bruttó 906 nm.A vételár tartalmazza az egész épület homlokzatának fával való burkolását, de a belső kialakítást nem.A terület földhivatali besorolása KG, mely kereskedelmi, szolgáltató terület.Előírások:- beépítés módja: szabadonálló- telek min. szélessége: 25 m*- telek min. mélysége: 50 m*- min telek terület: 1500 m2*- beépítési %: 40 %- legnagyobb építménymagasság: 6,0 m- legkisebb zöldfelület aránya 20 %Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a különleges lehetőség, keressen elérhetőségeimen.


Elhelyezkedés

Pornóapáti


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6283838


Bekő Zoltánné Brigitta

Bekő Zoltánné Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

HASONLÓ INGATLANOK


591 885 000 Ft

Pornóapáti

  • Alapterület: 1 321m²

591 885 000 Ft

Pornóapáti

  • Alapterület: 1 321m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6283838

Bekő Zoltánné Brigitta

Bekő Zoltánné Brigitta

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Zalaegerszeg, Ady Endre utca

Az iroda további hirdetései

Az ipari ingatlanról 31 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 321 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (központi). Az ipari ára 591,88 millió Ft, négyzetméter ára 448 058 Ft, ami a pornóapáti átlaghoz képest 0%-kal magasabb. Az ingatlant Bekő Zoltánné Brigitta referens a Zalaegerszeg, Ady Endre utca irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6283838. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Pornóapáti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.