star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó nyaraló Siófok

  • 250 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 717 m²

    telek

Vételár:

184 millió Ft

Eladó nyaraló Siófok

  • 250 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 717 m² telek

  • Eladó nyaraló Siófok

  • 250m²


Ár:

184 000 000 Ft

Szobák száma
8
Ingatlan állapota
átlagos
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Siófok Aranypartján kínál eladásra egy 8 szobás, 6 egységes apartman házat a Lido Home ingatlan iroda. Az ingatlan az 1970-es évek közepén épült, a földszinten három, és az emeleten is három önálló bejáratú apartmannal rendelkezik, közülük kettő az két szobás, a többi egy szobás. Valamennyi rendelkezik kis konyhai résszel, fürdőszobával, valamint a legtöbb terasszal is. A lakrészeket évtizedek óta nyaranta kiadják, így ma is használható állapotban vannak. Az épület statikailag jó állapotban van, tágas udvarán több autónak is van szabad parkolási lehetőség. A intimen elzárt, zöld udvar alkalmas sportolásra, napozásra, vagy akár kerti partik rendezésére is. Az apartmanok nyaranta külön-külön, de akár egyben is kiadhatók, az idei nyárra is van már több foglalás. Az ingatlan a balatoni szabad strandtól 4-500 méternyire található, a Petőfi sétány is öt perc sétával elérhető. Vasútállomás kb. 2 km, buszmegálló 400 méter. A nyaralóházban jelenleg nincs fűtés, de elektromos panellel szezonon kívül is befűthető. Az ingatlan saját célra, vagy kiadásra egyaránt jó választás lehet!
Amennyiben a LIDO HOME által kínált SIÓFOKI társas nyaraló, vagy bármely a kínálatunkban található egyéb INGATLAN felkeltette az érdeklődését, hívjon bármikor a megadott telefonszámon.
Vásárolna, de nincs rá keret?
Kollégám díjmentes, bank semleges hitel ügyintézéssel áll rendelkezésére.
LIDO HOME- Ingatlanok egy életen át!


Elhelyezkedés

Siófok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6337213


Az általad megtekintett eladó siófoki nyaraló 8 szobával rendelkezik (ebből 8 egész szoba és 0 félszoba). A nyaralóról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 250 m², míg a hozzá tartozó teleké 717 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. A nyaraló ára 184 millió Ft, négyzetméter ára 736 000 Ft, ami a siófoki átlaghoz képest 29%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Gyarmati László referens a Horányi Hajnalka irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6337213. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Siófok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.