star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Szeged

  • 121 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Vételár:

99 millió Ft

Eladó lakás Szeged

  • 121 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Eladó lakás Szeged

  • 121m²


Ár:

99 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Szobák száma
4
Fűtés
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:


Szeged egyik legújabb és legmodernebb lakóparkjában különböző méretű lakások eladóak.
A két lifttel és szabadidős lehetőségekkel rendelkező társasházban a fiatalok, az idősek, a két- és háromgenerációs családok igényeit egyaránt kielégítik. A házban mindenki megtalálhatja a számára felüdülést, kikapcsolódást jelentő otthont. A kínált lakások alapterülete széles sávban, 40 m2-től 100 m2-ig mozog.

Az "A 305" 3.emeleti nettó 120.6 m2-es lakás, amerikai konyhás nappali + 3 szoba ,fürdő,külön wc,20 m2-es teraszos kialakítású.Szaunával felszerelve.
Az előtérből külön nyílik a lakás közepén található közlekedő, így a tárolás-öltözés funkció szétválasztható a közlekedési funkciótól. Szintén az előtérből nyílik a WC helyisége.
A központi közlekedő térből juthatunk el az amerikai konyhás nappaliba és 3 nagy méretű, tágas szobába, valamint a fürdőszobába.
A nap fáradalmait egy saját, közel 20 m2-es intim teraszon pihenheti ki a család, ahol még a szomszéd kíváncsi tekintetétől sem kell tartani. A saját, intim tetőteraszra a nappaliból és az egyik, keleti fekvésű szobából is van kijárás.
A tetőterén az átlagosnál nagyobb belmagasságú, féltetőteres, tágas lakások kerültek kialakításra, sok ablakkal. Elegáns, nagy belső terekkel rendelkező otthonokat kínálunk itt, amelyek a liftnek köszönhetően kényelmesen és gyorsan megközelíthetőek.
Egy kivétellel mindegyik lakás rendelkezik nagy, intim terasszal, ahol úgy tudja a család kipihenni magát, hogy közben a kíváncsi tekintetektől rejtve maradhatnak.
A teraszok korszerű, időjárásálló burkolattal kerülnek átadásra.

A lakások kulcsrakész állapotban kerülnek átadásra, amely tartalmazza a levegő-víz hőszivattyús fűtési és hűtési rendszert, a gépezetet, az elektromos hálózat kialakítását kapcsolókkal és dug aljakkal, továbbá a teljes belső kialakítást. Önnek csak a hidegburkolatot, a burkolatot és a csillárokat kell biztosítania mely anyagok beszerzésében segítséget nyújtunk.
Fűtése: Az egyedi méréses, levegő-víz hőszivattyús rendszer megújuló energiát használ, ezzel kedvező árú és környezetbarát fűtési és hűtési lehetőséget biztosít a lakásokban. A gyalogosbejutást és az autós behajtást kapu illetve sorompó biztosítja.
A 10 billenő fémkapus garázs és a külső kerítésen belül kialakított 45 parkolóhely kényelmes és biztonságos parkolást biztosít a lakók számára.

Összefoglalva: teljesen körbezárt,belső udvarparkosított, fás pihenőterület padokkal,EU szabványoknak megfelelő játszótér ,kerti sütögető hely kültéri, vízforgatós medence(4x8 m, 120 cm mély)közösségi tér ,két lépcsőház, két lift ,közös tárolók és megvásárolható saját tárolók ,billenő fémkapus garázsok és 44 parkolóhely ,megújuló energia- egyedi méréses padlófűtési és hűtési
rendszer.

Tekintse meg az alaprajzot és a lakás fotóit. Kérje ingyenes tájékoztatásomat telefonon, vagy e-mailben.

Ára: 99.000.000 .- kulcsrakészen

Kratochwill Andrea
ingatlanértékesítő
06 20 9679-219
kratochwill.andrea@apluszingatlan.hu


Elhelyezkedés

Szeged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6204081


+36 20

Ingatlannet kód: NET6204081


Az általad megtekintett eladó szegedi téglalakás 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A téglalakásról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 121 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A téglalakás ára 99 millió Ft, négyzetméter ára 818 182 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Kratochwill Andrea referens az A plusz ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6204081. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.