star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 56 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

36,3 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 56 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 56m²


Ár:

36 300 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1975
Emelet
4.
Szobák száma
2
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
konvektor
Fal építési anyaga
egyéb
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Székesfehérváron a Rigó utcában, 4 emeletes társasház 4. emeletén eladó egy 2 szobás, 53 nm-es, szépen felújított lakás. Az épület csúsztatott zsalus, szigetelt falakkal és tetővel, tégla belső falakkal, gázkonvektoros fűtéssel rendelkezik. A lakás műanyag nyílászárós, új bejárati és beltéri ajtókkal, a beltérben egyedi konyhabútor és gardrób lett kialakítva, a dny-i fekvésű nappali klímával felszerelt. Nagyon alacsony rezsijű, tehermentes ingatlan, rövid birtokbaadási idővel. Az erkélyről és a szobákból panorámás kilátás nyílik a környék nyugodt, családi házas övezetére. Szép költségmentes lakás, érdemes megnézni. További információ telefonon.


Elhelyezkedés

Székesfehérvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6416732


Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6416732

Duna House Székesfehérvár

Duna House Székesfehérvár

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó székesfehérvári csúszózsalus lakás 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A csúszózsalus lakásról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 56 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa konvektor. A csúszózsalus lakás ára 36,3 millió Ft, négyzetméter ára 648 214 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 4%-kal magasabb. Az ingatlant Frebrich Szilvia referens a Duna House Székesfehérvár irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6416732. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.