star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 62 m²

    alapterület
  • 2

    szoba

Vételár:

38 millió Ft

Eladó lakás Székesfehérvár

  • 62 m² alapterület
  • 2 szoba

  • Eladó lakás Székesfehérvár

  • 62m²


Ár:

38 000 000 Ft

Közös költség
nincs megadva
Építés éve
1974
Emelet
4.
Szobák száma
2 (1 + 1)
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
távfűtés
Parkolás
nincs
Lift
nincs

Az ingatlanról:

Befektetésnek ideális ez a Királykút lakónegyedben lévő, 2 szoba + 1 félszobás, 4. emeleti panellakás a belváros szélén, liftes házban. A lakás csak hosszabb távú visszabérlés lehetősége esetén eladó (idős tulajdonosok szeretnének továbbra is benne lakni). Az ár ennek megfelelően megegyezés kérdése. Olvassa el leírást, nézze meg és ajánljon egy árat!

Székesfehérvár egyik népszerű lakótelepén található ez a lakás, ami a belvárostól alig 10 percnyi sétára van. Ha kell, akkor tehát közel a nyüzsgés, de utána csend és nyugalom vár arra, aki ezt lakást választja. A belváros, bölcsődék, óvodák, iskolák, orvosi rendelők üzletek és egyéb közintézmények gyalog is könnyen elérhető távolságban vannak.

A lakás eredeti állapotban van, de nagyon szépen vigyáztak rá. Értelemszerűen ráfér egy felújítás, hogy a mai kor igényei szerint nézzen ki, de akik csak később tudnak erre pénzt elkülöníteni, azok számára is megfelelő lehet.

Az épület korszerű külsőt és hőszigetelést kapott a panelprogram keretein belül. A nyílászárók is újakra lettek cserélve. Az ablakok redőnnyel és szúnyoghálóval is fel vannak szerelve. A nyári meleget pedig egy klíma segít elviselhetővé tenni. A fűtés távhővel történik. A fűtés költség alacsonyan tartható, hiszen középső lakás lévén, minden oldalról besegítenek a szomszédok is 😊. A rezsi is alacsony.

A közelben szinte minden fontos intézmény megtalálható. Élelmiszerbolt és a belváros pár perces sétára találhatóak. A ház előtt díjmentes a parkolás. A közeli helyi buszmegállókból pedig a város minden része szinte átszállás nélkül megközelíthető.

Hívjon bizalommal, ha felkeltette érdeklődését és megmutatom!

Telefon: +36 70 329 5030 Hívjon akár hétvégén is!

Segítséget nyújtunk hitel ügyintézésben, valamint az adás-vétellel kapcsolatos teljes körű jogi és egyéb ügyek intézésében is. alacsony fenntartás, csendes utca, jó közlekedés, közeli belváros, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, erkély, klíma, közös tároló, külső hőszigetelés, saját tároló, panelprogram
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Székesfehérvár, Székesfehérvár Királykút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6449167


+36 70

Ingatlannet kód: NET6449167


Az általad megtekintett eladó székesfehérvári (Székesfehérvár Királykút) panellakás 2 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 1 félszoba). A panellakásról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 62 m². További jellemzői: az építés éve 1974, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: nincs. A panellakás ára 38 millió Ft, négyzetméter ára 612 903 Ft, ami a székesfehérvári átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Wollein Attila referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6449167. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Székesfehérvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.