star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác, Deákvár

  • 284 m²

    alapterület
  • 6

    szoba
  • 458 m²

    telek

Vételár:

180 millió Ft

Eladó ház Vác, Deákvár

  • 284 m² alapterület
  • 6 szoba
  • 458 m² telek

  • Eladó ház Vác, Deákvár

  • 284m²


Ár:

180 000 000 Ft

Építés éve
1986
Szintek
3
Szobák száma
6 (5 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű

Az ingatlanról:

Eladó Vácon, kitűnő állapotú, 6 szobás, 284nm-es családi ház
Eladó kitűnő állapotban lévő 1986-ban épült, 284nm-es, három szintes, 6 szobás, 5 fürdőszobás Családi Ház Vácon, a Deákvári Főtértől pár perces sétára. A jó elosztású, tágas lakóterű Családi Ház egy 458nm-es telken épült. Különösen ajánljuk az ingatlant nagy családosok illetve több generációs családok figyelmébe is, mivel a ház minden szintjén külön lakótér alakítható ki. A családi ház mellett, nyitott gépkocsi beállási lehetőség van 4 – 5 autó számára.
Földszint
A földszinten található a tágas társalgó, női és férfi wc, tároló, a raktárak, és egy konyha. Szintén a földszinten található a kazánház, amelyben gáz – kazán és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik a ház gazdaságos fűtéséről.
I.emelet
A külön bejáratú közlekedőből tudjuk megközelíteni a családi ház I. emeletét, ahol három kényelmes hálószoba van külön fürdőszobákkal, valamint egy konyha étkezővel. Az első emeleten tágas terasz, a gondozott kertben napozó terasz is a vendégek kényelmét szolgálja.
II. emelet
A második emeleten további két hálószoba található szintén külön fürdőszobákkal, és konyhával.
Környezet
A közelben óvoda, iskola és számos vásárlási lehetőség is található. A családi ház Vác központjától könnyen megközelíthető, akár tömegközlekedéssel, akár gépkocsival. Az M2-es autó út felől is pár perc alatt elérhető az ingatlan.

További információk, fotók, alaprajzok, Videó felvételek az ingatlanról a Börzsönyliget Ingatlan Portál weboldalunkon található.


Elhelyezkedés

Vác, Deákvár


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET3454651


Börzsönyliget Ingatlan Portál

Börzsönyliget Ingatlan Portál

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Börzsönyliget Ingatlan Portál

Börzsönyliget Ingatlan Portál

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET3454651

Börzsönyliget Ingatlan Portál

Börzsönyliget Ingatlan Portál

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Börzsönyliget Ingatlan Portál

Börzsönyliget Ingatlan Portál

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó Vác, deákvári családi ház 6 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 284 m², míg a hozzá tartozó teleké 458 m². További jellemzői: az építés éve 1986. A családi ház ára 180 millió Ft, négyzetméter ára 633 803 Ft, ami a váci átlaghoz képest 8%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Börzsönyliget Ingatlan Portál hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 3454651. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác, Deákvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.