star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Vác

  • 215 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 508 m²

    telek

Vételár:

145 millió Ft

Eladó ház Vác

  • 215 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 508 m² telek

  • Eladó ház Vác

  • 215m²


Ár:

145 000 000 Ft

Építés éve
1999
Szintek
3
Szobák száma
4
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Vác, Deákvár központjához közel, mégis csendes, nyugodt utcában, eladóvá vált egy 508 négyzetméteres telken megépült 3 szintes családi ház. Hangulatos belső udvara, 2 beállós garázsa, tágas és jól kialakított belső elrendezése nagy családosok, több generációs együtt élők számára is megfelelő választás lehet.

Az ingatlan a 1999-ben épült, 215 m2 lakóterületű, falazata 38-as méretű Porotherm téglából készült, a homlokzati falak szigetelése 5 cm vastagságú. A tető hőszigetelt, Bramac tetőcseréppel fedett. A ház 215 lakóterületű. Az épület 3 szintből áll: pince szint, földszint, valamint beépített tetőtér. A főbejárat megközelítése, terület előkertjén keresztül lehetséges, a garázs lejárata közvetlen az utcáról elérhető.
Az alapvető közműszolgáltatás – mint a víz, villany (3x16 amper), gáz, csatorna és a távközlési szolgáltatások (telefon, internet, kábeltelevízió) – rendelkezésre áll és közvetlenül az ingatlanhoz csatlakoztatva van.
A tisztálkodási helyiségek mázas kerámiával burkoltak, a szobákban parketta, a teraszra járólap került. Az erkély aljzata fagyálló műkővel fedett. A nyílászárók műanyag szerkezetek hőszigetelt üveggel ellátottak, redőnnyel és szúnyoghálóval felszereltek.
Fűtéséről és melegvíz-ellátásáról, cirkó gázkazán gondoskodik, a hőleadás, a pinceszinten és az emeleten radiátorokon keresztül történik, míg a földszinti térbe padlófűtés működik. A belső terek ideális hőmérsékletét termosztát szabályozza. A ház dél-nyugati fekvésű, mely előnyt jelent a fűtés gazdaságossága szempontjából.
Tagoltsága:
földszint (73 m2): Az alsó szinten kialakított nappali, konyha és étkező boltíves nyílásai egybefüggő teret alkotnak, megteremtve ezzel a családi együttlétek ideális helyszínét. A nappalihoz kapcsolódó 12 négyzetméteres fedett terasz kellemes pihenést és kikapcsolódást biztosít az ott élők számára. A földszinti tágas előszobát, a vendég toalettet és a fürdőszobát, úgy tervezték meg, hogy elkülönüljenek a közösségi terek nyüzsgésétől. A nappali részéből az emeletre, egykarú, faszerkezetű lépcső vezet fel, ahol a ház további lakóterei találhatóak.
tetőtér (nettó: 71 m2): A felső szinten három szoba, különálló toalett, fürdőszoba, közlekedő és egy mosókonyha került kialakításra. Minden helyiség a közlekedő részből megközelíthető, a szobák külön nyílnak, mely növeli a lakók kényelmét, magánéletét és az otthon általános funkcionalitását. Két hálószobából erkély nyílik az épület belső kertje felé.

Pinceszint (71m2): A pince könnyen megközelíthető a földszinti előtérből megépített lépcsőn, valamint a elektromos garázs kapun keresztül. Az 50 négyzetméteres fűtött térben, 2 autó számára van beállási lehetőség. A kamra és a közlekedő területe további raktározási lehetőséget biztosít. Itt tárolhatók azok a ritkábban használt, de mégis fontos tárgyak, eszközök, melyekre a ház többi részében nincs elegendő hely. A pince természetes szellőztetése az ablakokon keresztül megoldott.

Udvar: Az ingatlan belső udvarának hangulatát, a fedett terasz, a sziklakert és a folyamatosan gondozott növényzet teremti meg. A kert egyszerűbb fenntartását öntözőrendszer segíti. A járdák és egyéb felületek tisztán tartottak. Környezete kiválóan alkalmas baráti és családi összejövetelek számára. A kertje alkalmas pihenésre, de lehetőséget nyújthat, a kertészkedést kedvelőek számára is. Fedett gépkocsi beállója további parkolási lehetőséget biztosít.
Irányára: 145 millió forint

A környékről:

Vác, Deákvár központjához közel, mégis csendes, nyugodt egyirányú utcában található.


Helyiségek

Wc
nincs megadva
Terasz
nincs megadva
Pince
nincs megadva
Konyha
nincs megadva
Kamra
nincs megadva
Fürdőszoba
nincs megadva
étkező
nincs megadva
Erkély
nincs megadva

Elhelyezkedés

Vác, Napraforgó utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636693


Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései

+36 30

Ingatlannet kód: NET6636693

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Balla Ingatlan - Vác és környéke

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett eladó váci (Napraforgó utca) családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 35 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 215 m², míg a hozzá tartozó teleké 508 m². További jellemzői: az építés éve 1999, a fűtés típusa gáz (egyedi). A családi ház ára 145 millió Ft, négyzetméter ára 674 419 Ft, ami a váci átlaghoz képest 2%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Vajda Lívia referens a Balla Ingatlan - Vác és környéke irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6636693. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Vác ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.