star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Eladó ház Érd

  • 630 m²

    alapterület
  • 12

    szoba
  • 1 165 m²

    telek

Vételár:

199 millió Ft

Eladó ház Érd

  • 630 m² alapterület
  • 12 szoba
  • 1 165 m² telek

  • Eladó ház Érd

  • 630m²


Ár:

199 000 000 Ft

Szobák száma
12
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

4501. Érd - Parkvárosban 1165 nm területű telken, 2003-ban épült, 3 lakrészre kialakított, összesen 460 nm (180 nm + 140 nm + 140 nm) lakótérrel rendelkező családi ház - mely befektetésnek is kiválóan alkalmas - eladó.
A környék csendes, ugyanakkor kiváló a közlekedés: a háztól 10 m-re található a buszmegálló, ahonnan egyik irányból Érd központjába, a másikról közvetlenül Budapestre lehet eljutni. 1,5 km az M7-es autópálya, ezáltal Budapest autóval 10 perc alatt elérhető. 1,3 km Érd-Parkváros központja, ahol iskola, óvoda, gyógyszertár, orvosi rendelők, benzinkút, pékség, posta, élelmiszerboltok megtalálhatók.

Az ingatlan jó állapotú, minőségi anyagok felhasználásával épült.

Kiváló lehetőség nagycsaládosok, összeköltözők számára, céges telephelynek vagy akár befektetés céljára.

Mindhárom lakás lépcsőházból, külön bejárattal rendelkezik, a főbejárat az udvarról, a garázsból és a pincéből is megközelíthető.

A földszinti lakás 180 nm nagyságú, 3, 6 m belmagassággal rendelkezik, amerikai konyhás nappali, tágas étkezővel, két szoba, fürdőszoba, vendég mosdó, hálószoba külön fürdőszobával került kialakításra. A lakáshoz tartozik egy 50 nm-es terasz, mely a nappaliból és a hálószobából is elérhető.
A lakást a pincében található saját gázkazánja fűti, a meleg vizet egy
melegvíztároló és gázbojler szolgáltatja. A nappali, konyha, étkező rész, valamint a hálószobákhoz vezető folyosó padlófűtéssel rendelkezik. A lakás hálószobái padlószőnyeggel, a padlófűtéssel rendelkező részek pedig padlólappal vannak burkolva.

Az emeleti lakások egyenként 140 nm nagyságúak, belső kétszintesek, hasonló elosztásúak.
Az alsó szinten amerikai konyhás nappali étkezővel, gardrób, kádas fürdőszoba, hálószoba, a nappaliból lépcsőn megközelíthető tetőtérben két szoba és zuhanyzós fürdőszoba került kialakításra.
A nappalihoz és a konyhához egyaránt 1-1 erkély kapcsolódik.

A 170 nm-es pince szinten mosókonyha, zuhanyzó, wc, kamra, kazánház, két állásos garázs, négy tároló helyiség található.

Parkolási lehetőség: a pincében egy garázs található 2 autó számára. A garázs előtt, de a kerítésen belül további 2 autó részére fedett kocsibeálló. Az udvaron további autóknak van beállási lehetőség. A ház 2 kapuja előtt az utcafronton térkővel burkolt beálló, melyen szintén 1-1 autó tud parkolni. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 319083


Elhelyezkedés

Érd, Kiváló befektetés


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6020360


+36 20

Ingatlannet kód: NET6020360


Az általad megtekintett eladó Érdi (Kiváló befektetés) családi ház 12 szobával rendelkezik (ebből 12 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 630 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 165 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház ára 199 millió Ft, négyzetméter ára 315 873 Ft, ami az Érdi átlaghoz képest 59%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szegedi Éva referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6020360. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Érd ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.