star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó garázs Mosonmagyaróvár

  • 7 m²

    alapterület

Bérleti díj:

28 ezer Ft

Kiadó garázs Mosonmagyaróvár 1. kép

Kiadó garázs Mosonmagyaróvár

  • 7 m² alapterület

  • Kiadó garázs Mosonmagyaróvár

  • 7m²


Ár:

28 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Kaució
Nincs
Minimum bérleti idő
Megegyezés szerint
Ingatlan állapota
új építésű
Garázs típusa
Egyéni
Parkolóhelyek száma
db

Az ingatlanról:

Tervezzen a KONTIGOVAL Mosonmagyaróváron és Győrben.

Bérelhető tárolók kaució nélkül, fix havi díjjal!A KONTIGO önkiszolgáló konténerpark tökéletes megoldás azon családok és vállalkozások számára, akiknek kamerával megfigyelt, biztonságos, 0-24 órás, rugalmas tárolásra van szükségük.Legyen szó akár költözködésről, ingatlan felújításról, irattár bővítésről vagy csupán motorkerékpár, kerti eszközök tárolásáról.

3 féle méretű konténereket kínálunk:KICSI 7 m2, 10 lábasHosszúság: 2,7 mSzélesség: 3,2 mMagasság: 2,3 m

NORMÁL 14 m2, 20 lábasHosszúság: 5,9 mSzélesség: 2,3 mMagasság: 2,3 m

NAGY 28 m2, 40 lábasHosszúság: 11,7 mSzélesség: 2,3 mMagasság: 2,6 m

Havi, fix bérleti díjak:KICSI: 27.940 FtNORMÁL: 34.290 FtNAGY: 46.990 Ft

További jellemzők:- 0-24 órás, önkiszolgáló raktár- biztonságos, hő és képi kamerával megfigyelt terület- igény esetén belső konténer riasztó- GSM alapú be- és kijutás a telepre (saját telefonnal nyitható, zárható)- megvilágított terület (napelemek)- autóval való beállási lehetőség a tároló ajtajáig- bérleti szerződés feltétele a 3 hónapos szerződéskötés

A konténerben nem tárolható:- tűzveszélyes és egyéb veszélyes anyagok

Milyen helyzetekben lehetünk azonnali megoldás?- Vállalkozása egyre nagyobb teret igényel. Átmenetileg tárolja konténereinkben eszközeit.- Leszünk irattár vállalkozása számára.- Rendezvényszervezőként eszközeinek keres megfelelő helyet.- Költözködés, ingatlancsere során előfordul, hogy rövid időre raktárra, tárolóra van szüksége. Az egyik ingatlanból már ki kell pakolni, de a másik még nem készült el.- Ma már a társasházakhoz ritkán készülnek tárolók. A lakásban felhalmozódott értékeit megőrizzük.- Tárolja konténereinkben motorkerékpárját, kerékpárjait, kerti eszközeit. Téli időszakban is zárt, száraz helyen tudhatja azokat.- Hosszabb külföldi tartózkodás vár Önre vagy épp most érkezett haza.- Bővül a család és nem férnek el a berendezések, tárgyak.- Ház vagy lakás felújításba kezdett és a bútorok ezalatt útban vannak.- Megjöttek az új bútorok, de nem tudja hol tárolni.- Diák vagy és nyárra ki kell költöznöd a kollégiumból, albérletet váltasz, a dolgaidat pedig drága lenne haza-, majd visszaszállítani.

1 éves szerződéskötés esetén 5 % kedvezmény a bérleti díjból.

Kérdésed van? Keress minket bizalommal!

Értékeid megőrzése fontos számunkra!


Elhelyezkedés

9200, Mosonmagyaróvár, Lengyári utca

Helyrajzi szám: 4777/8


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: 6646715


Szabó-Nagy Enikő

Szabó-Nagy Enikő

Hirdető további ingatlanjai
Szabó-Nagy Enikő

Szabó-Nagy Enikő

Az iroda további hirdetései
Az épület alapterülete: 7 m². További jellemzői: az építés éve 2024. A garázs bérleti díja 28 ezer Ft, négyzetméter ára 4 000 Ft. Az ingatlant Szabó-Nagy Enikő hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646715. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mosonmagyaróvár ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.