star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Dunaharaszti

  • 90 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 600 m²

    telek

Bérleti díj:

220 ezer Ft

Kiadó ház Dunaharaszti

  • 90 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 600 m² telek

  • Kiadó ház Dunaharaszti

  • 90m²


Ár:

220 000 Ft

Szobák száma
2
Ingatlan állapota
átlagos
Fűtés
cirkófűtés
Parkolás
udvarban
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Dunaharaszti Petőfitelep városrészen KIADÓ elsősorban nagy családosoknak, összeköltözőknek, cégnek egy kétszintes családi ház.
Az ingatlan szeparáltan két külön bejárattal rendelkezik, ezáltal két különálló kiadó lakás szerepel a hirdetésben, egy földszinti és egy emeleti.

A két lakásnak egy mérőórája van, nem rendelkeznek almérővel, ezért a rezsi arányos fogyasztási költsége megegyezés tárgyát képezi. Az eddigi költségek nem haladták meg a támogatott fogyasztást! Fűtése gázcirkó, hőleadó radiátorokkal.

Az ingatlan földszinti lakása (90 m2)
Bérleti díja: 220 000 Ft/hó

Bejárat a teraszról érkezve. Konyha, kamra, onnan balra az ebédlős nappali, melyből egy világos nagy szobába érkezünk. Egy közlekedőn át további egy tágas szoba, a zuhanyzós fürdőszoba, külön WC került kialakításra.
A lakás bútorozott. Gáztűzhely, hűtőszekrény, mosogatógép és mosógép, 1 db. klíma van. Beállási lehetőség az udvaron két autó számára, a saját használatú kertben kerti tó és tárolási lehetőség a szerszámoknak.

Az emeleti szint lakása (100m2)
Bérleti díja: 250 000 Ft/hó

Az előszobába érkezve egy csigalépcsőn keresztül jutunk fel a tágas világos nappali térbe, onnan nyílik egy nagy szoba. A nappali folytatásában, térelválasztóval folytatódik a konyha. Jobbra a közlekedőn keresztül érkezünk a második szobába, továbbá a külön WC, és a kádas fürdőszoba is innen megközelíthető. Gáztűzhely, hűtőszekrény, mosogatógép, mosógép, 3 db. klíma van.
A lakás bútorozott. Beállási lehetőség az udvarban egy autó számára, továbbá a ház előtt.
Kisebb előkert és beálló tartozik a lakáshoz.

Háziállat nem hozható!
2 havi kaució és közjegyző által írt szerződés szükséges.

A közelben 10 percen belül minden elérhető távolságra van, bevásárlási lehetőség, ( LIDL, TESCO) buszmegálló, iskola, óvoda.

Várom szíves megkeresését! ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 359352


Elhelyezkedés

Dunaharaszti, Kós Károly utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6581593


GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6581593

GDN Ingatlanhálózat

GDN Ingatlanhálózat

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó dunaharaszti (Kós Károly utca) családi ház 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 600 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Parkolási lehetőség: udvarban. A családi ház bérleti díja 220 ezer Ft, négyzetméter ára 2 444 Ft. Az ingatlant Fogarasi Viktória referens a GDN Ingatlanhálózat irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6581593. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Dunaharaszti ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.