star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Budapest, II. kerület, Erzsébetliget

  • 430 m²

    alapterület
  • 7

    szoba
  • 1 173 m²

    telek

Bérleti díj:

1,27 millió Ft

Kiadó ház Budapest, II. kerület, Erzsébetliget

  • 430 m² alapterület
  • 7 szoba
  • 1 173 m² telek

  • Kiadó ház Budapest, II. kerület, Erzsébetliget

  • 430m²


Ár:

1 270 000 Ft

Építés éve
1998
Szobák száma
7
Ingatlan állapota
felújítandó
Fűtés
egyéb
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla

A beltér:

II. kertvárosi részén, csendes, átmenő forgalomtól mentes zsákutcában, gyönyörű, ~1200 nm-es parkosított kertben lévő, kitűnő állapotú, tágas, hatalmas terekkel rendelkező önálló családi ház kiadó! Az igényes környezetben, hasonló épületek szomszédságában elhelyezkedő ingatlan pár perc autóútra található a Francia-, valamint az Amerikai Iskolától. A telek sík, füvesített, nagyon jól használható, dísznövényekkel gazdagon beültetett, automata öntözőrendszerrel felszerelt. A bő húsz éves, folyamatosan karbantartott ingatlan tíz éve nagyobb felújításon esett át, ekkor külső hőszigetelést kapott, cserére kerültek a külső burkolatok, a külső műanyag nyílászárók redőnyei. A következő fűtési időszakban már HŐSZIVATTYÚ biztosítja az ingatlan fűtését és használati melegvíz ellátását, a gázüzemű központi kazán és a kandalló alternatívájaként.
Az épület két lakószintjén a nagyméretű, 64 nm-es, kandallóval ellátott, terasz-és kertkapcsolatos nappali, a nagyméretű, ízléses beépített bútorral kialakított, gépesített konyha, 5 hálószoba, valamint 3 fürdőszoba helyezkedik el.
A kiszolgáló szinten található a - sík behajtón megközelíthető, motoros garázs- és kertkapuval ellátott - 2-3 gépkocsi tárolására alkalmas garázs, a nagyméretű beltéri medence, szauna, a gépészeti-, valamint a háztartási helyiség.
Az ingatlan óriási tereinek köszönhetően egy több gyermekes család igényeihez tökéletesen illeszkedik, a ~3 méteres belmagasság tovább növeli a kellemes térérzetet.
Az ingatlan klímával és riasztó rendszerrel felszerelt.
A jelenleg bútorozatlan, azonnal költözhető ingatlan hosszútávon tökéletes otthon lehet egy - a tágas élettérre vágyó - több gyermekes család számára.
Az ingatlan bérleti díja: 3400,-euró/hó + rezsi.
IBRED GARANCIA: Az ingatlant személyes megtekintés alapján vettem nyilvántartásba!


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület, Erzsébetliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6527793


IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6527793

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda

Az iroda további hirdetései

Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerület, erzsébetligeti családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 17 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 430 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 173 m². További jellemzői: az építés éve 1998, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház bérleti díja 1,27 millió Ft, négyzetméter ára 2 953 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 24%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Pleszkán Andrea referens az IBREDINGATLAN- Budai Hegyvidék Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6527793. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület, Erzsébetliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.