star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Sajószöged

  • 90 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 165 m²

    telek

Bérleti díj:

460 ezer Ft

Kiadó ház Sajószöged

  • 90 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 165 m² telek

  • Kiadó ház Sajószöged

  • 90m²


Ár:

460 000 Ft

Építés éve
1970
Szintek
1
Szobák száma
4 (3 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:


Sajószögeden kiadó 90 m2-es, kitűnő állapotban lévő családi ház, mely 1165 m2-es alapterületű telken helyezkedik el. Az 1970-ben épült, szilikátfalazatú ház tulajdonosai az elmúlt évben teljes műszaki és esztétikai felújítást végeztek, melynek során a homlokzat szigetelésre került, a tetőszerkezet új cserépfedést kapott, valamennyi nyílászáróját hő- és hangszigeteltre cserélték. Fűtése korszerű, elektromos, szobánként termosztáttal szabályozható, minden helyiségben padlófűtés működik, valamint a nappaliban egy klíma is segíti az évszaknak megfelelő hőmérséklet biztosítását. A mai kor igényeinek megfelelő elosztással bír, három külön bejáratú szobával, nagy nappali, amerikai konyhával rendelkezik. Az otthont a kényelem és teljes funkcionalitás jellemzi. A felújítás során felhasznált anyagok tökéletes összhangban igazodnak a letisztult stílushoz, mely a tulajdonos jó ízlését tükrözi. A minőségi burkolatokkal ellátott fürdőszobában fürdőkád kapott helyet. Az ingatlan teljes mértékben felszerelt, Ikeás bútorokkal, használati tárgyakkal, tv, internet szolgáltatással rendelkezik, magas színvonalú háztartási gépekkel ellátott. A ház biztonságát kiépített riasztórendszer és kamera garantálja. A kert füvesített, több gyerekjáték elem található benne. Kerítése új, gondozásmentes lemezkerítés. A település infrastrukturális ellátottsága megfelelő, van Iskola, óvoda, bolt, posta, orvosi rendelő. Tiszaújváros 2 km, M30 autópályára csatlakozás 12 km, Miskolc 30 km távolságra vannak.
Kiadási feltételek:
- 500000,- Ft bérleti díj, mely tartalmazza a közüzemi díjakat és szolgáltatás költségét, valamint
- 2 havi kaució+1 havi bérleti díj megfizetése a szerződés aláírását követően.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal. Bérlőinknek teljes körű és díjmentes szolgáltatást nyújtunk, a bérbeadást és a későbbi kapcsolattartást igény szerint segítjük.



Elhelyezkedés

Sajószöged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6541568


+36 70

Ingatlannet kód: NET6541568

Az általad megtekintett kiadó sajószögedi családi ház 4 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 12 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 90 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 165 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fűtés típusa elektromos. A családi ház bérleti díja 460 ezer Ft, négyzetméter ára 5 111 Ft. Az ingatlant Bíróné Klára referens a Bíróné Klára irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6541568. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sajószöged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.