star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Sződliget

  • 140 m²

    alapterület
  • 4

    szoba

Bérleti díj:

390 ezer Ft

Kiadó ház Sződliget

  • 140 m² alapterület
  • 4 szoba

  • Kiadó ház Sződliget

  • 140m²


Ár:

390 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Szobák száma
4
Fűtés
gáz (egyedi)

Az ingatlanról:

Sződliget kedvelt kertvárosi részén, 560 nm-es öntözőrendszerrel, parkosított telken, belső kétszintes 140 nm-es házrész KIADÓ!
Az alsó szinten előtérből nyíló konyha és étkező, valamint egy kandallós napfényben úszó nappali és wc helyiség található.
A beépített konyhabútor gépesített és felszerelt, így az ott élők számára, rendelkezésre állnak a minden napi használathoz szükséges eszközök. (villanytűzhely, mosogatógép, hűtőszekrény)
Az emeleten 3 szoba, kádas és zuhanyzós fürdőszoba, wc és háztartási helyiség kapott helyet.
A házban tetten érhető az ésszerűség, a praktikum és a jó ízlés. Minőségi fa díszítőelemek, beépített bútorok és fa lépcső varázsolja meleggé a hangulatot.
A fűtést és a használati meleg vizet gáz cirkó biztosítja, radiátor hőleadókkal, fürdőszobában törölközőszárítóval.
Bérleti díj tartalmazza a külön garázst és tárolót, de az utcán is van lehetőség parkolásra.
A kert füvesített, körben hatalmas örökzöldekkel szegélyezve, intimitást nyújt a szomszédoktól. Öntözést fúrt kútról öntözőrendszer biztosítja.
Kaució 2 havi bérleti díj, közjegyzői okirat aláírása után azonnal költözhető!
Tulajdonosok hosszútávra keresnek önmagára és környezetére igényes bérlőt.
Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt pár perc sétával minden elérhető: tömegközlekedés, bevásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, orvosi rendelők, gyógyszertár.
A telken lévő 90 nm-es házrésszel egyben is kiadó az ingatlan!


Elhelyezkedés

Sződliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633968


HASONLÓ INGATLANOK


270 000 Ft

Sződliget

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 90m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633968

Az általad megtekintett kiadó sződligeti házrész 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). A házrészről 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 140 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (egyedi). A házrész bérleti díja 390 ezer Ft, négyzetméter ára 2 786 Ft, ami a sződligeti átlaghoz képest 3%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Gabriella referens a Resetár Gábor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633968. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sződliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.