star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Sződliget

  • 230 m²

    alapterület
  • 7

    szoba

Bérleti díj:

660 ezer Ft

Kiadó ház Sződliget

  • 230 m² alapterület
  • 7 szoba

  • Kiadó ház Sződliget

  • 230m²


Ár:

660 000 Ft

Szobák száma
7
Fűtés
egyéb

Az ingatlanról:

Sződliget kertvárosi övezetében, hangulatos, napfényes 2 lakrészből álló családi ház KIADÓ!

Kiadásra kínálunk 560 nm-es telken, belső két szintes 230 nm-es lakótérrel, napfényben úszó barátságos, jó elosztású ingatlant.
Az épületben két teljesen szeparált lakás található, külön bejáratokkal.

Első lakrész 140 nm az alsó szinten előtérből nyíló konyha és étkező, valamint egy kandallós nappali és wc helyiség található. Az emeleten 3 szoba, kádas és zuhanyzós fürdőszoba, wc és háztartási helyiség kapott helyet.

Második lakrész 90 nm, alsó szinten amerikai konyhás nappali, mosókonyha és külön wc kapott helyet. Az emeleten 2 szoba, zuhanyzós fürdőszoba és wc lett kialakítva.

A lakrészekben a beépített konyhabútor gépesített és felszerelt, így az ott élők számára, rendelkezésre állnak a minden napi használathoz szükséges eszközök. (villanytűzhely, mosogatógép, hűtőszekrény)
A fűtést és a használati meleg vizet gáz cirkó biztosítja, radiátor hőleadókkal, fürdőszobában törölközőszárítóval.
Bérleti díj tartalmazza a külön garázst és tárolót, de az utcán is van lehetőség parkolásra.
A kert füvesített, körben hatalmas örökzöldekkel szegélyezve, intimitást nyújt a szomszédoktól. Öntözést fúrt kútról öntözőrendszer biztosítja.

Kaució 2 havi bérleti díj, közjegyzői okirat aláírása után azonnal költözhető!
Tulajdonosok hosszútávra keresnek önmagára és környezetére igényes bérlőt.

Az ingatlan központi elhelyezkedése miatt pár perc sétával minden elérhető: tömegközlekedés, bevásárlási lehetőségek, óvoda, iskola, orvosi rendelők, gyógyszertár.


Elhelyezkedés

Sződliget


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633974


HASONLÓ INGATLANOK


800 000 Ft

Sződliget

  • Szobák: 7
  • Alapterület: 250m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6633974

Az általad megtekintett kiadó sződligeti családi ház 7 szobával rendelkezik (ebből 7 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 25 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 230 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. A családi ház bérleti díja 660 ezer Ft, négyzetméter ára 2 870 Ft, ami a sződligeti átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász Gabriella referens a Resetár Gábor irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6633974. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sződliget ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.