star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Tiszapalkonya

  • 160 m²

    alapterület
  • 5

    szoba
  • 1 600 m²

    telek

Bérleti díj:

1,1 millió Ft

Kiadó ház Tiszapalkonya

  • 160 m² alapterület
  • 5 szoba
  • 1 600 m² telek

  • Kiadó ház Tiszapalkonya

  • 160m²


Ár:

1 100 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1975
Szintek
1
Szobák száma
5
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
elektromos
Légkondícionáló
van

Az ingatlanról:


Tiszapalkonyán cégek részére számlaképesen kiadó 160  m2-es, 5  apartmanból  álló bútorozott, háztartási gépekkel felszerelt ingatlan, mely 13 fő részére nyújt kényelmes életteret. Fűtéséről modern hűtő-fűtő klíma gondoskodik, mely a nyári kánikulai napokban is mindenképpen hasznos. Az épület eredeti funkcióját felváltva a tulajdonosok ésszerűen átgondolt  tervei alapján a napokban fejeződött be annak az átalakítása, teljeskörű felújítása, mely során 5 külön bejáratú lakrész került kialakításra. A külön nyíló apartmanokhoz ízléses burkolattal ellátott zuhanyzó. modern, felszerelt konyharész tartozik. A hálószobák kényelmes, új ágyakkal vannak berendezve. Az ingatlan TV, internetszolgáltatással ellátott. Az udvar parkosítása jelenleg folyamatban van, szabadtéri sütési, bográcsozási lehetőség kialakítását tervezik a tulajdonosok. Parkolás  a ház előtt több, vagy akár nagyobb gépjárművek részére is kényelmesen megoldható. Az ingatlan rendezett, békés utcában található, átmenő forgalom nem zavarja az itt élők nyugalmát. Vásárlási lehetőség adott a településen. A leendő bérlők első lakói lehetnek az ingatlannak, hiszen itt minden új, a bútoroktól kezdve, az ágyneműkig, a konyhai felszerelésekig, mely nagyon kevés ingatlanról mondható el. A havi bérleti díj az elhelyezett személyek, a bérelt apartmanok számának arányában, a felek megegyezése szerint változhat.
Kiadás feltételei:
·        1 havi kaució megfizetése megegyezés szerint a szerződés aláírását követően, valamint 
·        1 havi bérleti díj megfizetése,  mely összeg valamennyi rezsiköltséget és a napi szintű takarítást is tartalmazza.
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal! Bérlőink részére díjmentes a szolgáltatásunk, a bérbeadás teljes körű lebonyolítását, igény szerint a későbbi kapcsolattartást vállaljuk.
Legyen az ingatlan első lakója!


Elhelyezkedés

Tiszapalkonya


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6179828


+36 70

Ingatlannet kód: NET6179828

Az általad megtekintett kiadó tiszapalkonyai családi ház 5 szobával rendelkezik (ebből 5 egész szoba és félszoba). A családi házról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 600 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fűtés típusa elektromos. A családi ház bérleti díja 1,1 millió Ft, négyzetméter ára 6 875 Ft. Az ingatlant Bíróné Klára referens a Bíróné Klára irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6179828. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tiszapalkonya ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.