star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Budapest, XII. kerület

  • 160 m²

    alapterület
  • 4

    szoba
  • 1 100 m²

    telek

Bérleti díj:

983,47 ezer Ft

Kiadó ház Budapest, XII. kerület

  • 160 m² alapterület
  • 4 szoba
  • 1 100 m² telek

  • Kiadó ház Budapest, XII. kerület

  • 160m²


Ár:

983 475 Ft

Építés éve
2005
Szintek
1
Szobák száma
4
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés
Fal építési anyaga
tégla

Az ingatlanról:

Pazar panorámával, és kertkapcsolattal, XII. Normafa úton, kiadó, egy 160nm-es, napfényes, belső két szintes, nappali+3 szobás, duplakomfortos ikerház fél. A földszinten található egy hatalmas nappali, mely közvetlen terasz kapcsolattal, és kertkapcsolattal rendelkezik. Ezen a szinten található a konyha, zuhanyzó, és wc is. Az emeleti szinten 3 külön nyíló szoba található, mindegyik erkély kapcsolatos, valamint egy külön zuhanyzóval és káddal is felszerelt fürdő, illetve külön wc is helyet kapott. Az ingatlanhoz hatalmas, hangulatos saját kert tartozik, a kertben külön tároló helyiség is található.2 autó számára garázsban a hely biztosított.Az ingatlan berendezetten együtt kiadó minimum 2 évre. Bérleti díj 2500EUR+rezsi.A lakás két havi kaució és az első havi bérleti díj megfizetésével azonnal bérbe vehető.További információért, kérem, keressen bizalommal.We offer for rent XII. On Normafa street, a semi-detached house with a panoramic view, garden connection, 160 sq.m., sunny interior, two floors, living room + 3 rooms, double comfort. On the ground floor there is a huge living room with a direct connection to the terrace and garden. The kitchen, shower and toilet are also located on this level. There are 3 rooms on the first floor, each with a balcony, as well as a bathroom equipped with a separate shower and bathtub, as well as a separate toilet. The property has a huge, cozy private garden, and there is also a separate storage room in the garden.There is space for 2 cars in the garage.The property is rented out furnished for a minimum of 2 years. Rental fee 2000 EUR + utilities.The apartment can be rented immediately by paying a two-month deposit and the first months rent.For more information, please feel free to contact me.

2500 EUR/hó

Referencia szám: HZ073026


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6614490


+36 30

Ingatlannet kód: NET6614490


Az általad megtekintett kiadó Budapest, XII. kerületi ikerház 4 szobával rendelkezik (ebből 4 egész szoba és 0 félszoba). Az ikerházról 22 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 160 m², míg a hozzá tartozó teleké 1 100 m². További jellemzői: az építés éve 2005, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa cirkófűtés. Az ikerház bérleti díja 983,47 ezer Ft, négyzetméter ára 6 147 Ft. Az ingatlant Berényi Adrienn referens az Istenhegyi út irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6614490. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.