star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Budapest, XII. kerület

  • 532 m²

    alapterület
  • 15

    szoba
  • 770 m²

    telek

Bérleti díj:

1,96 millió Ft

Kiadó ház Budapest, XII. kerület

  • 532 m² alapterület
  • 15 szoba
  • 770 m² telek

  • Kiadó ház Budapest, XII. kerület

  • 532m²


Ár:

1 965 000 Ft

Építés éve
1979
Szintek
4
Szobák száma
15
Ingatlan állapota
jó állapotú
Fűtés
cirkófűtés

Az ingatlanról:

KIADÓ IRODAHÁZ

A XII. kerület hegyvidéki részén, Makovecz Tervező Iroda által tervezett, 4 szintes, 15 szobás, jó állapotú, többfrontos, napos, világos, egyedi megjelenésű irodaház hosszútávra kiadó, melyet a bérlő felújíthat igényei szerint.

Az ingatlan 770 nm-es telekre épült, előtte és mögötte lehetőség van új parkolókat kialakítani. Hasznos alapterülete 532 nm, több kicsi, közepes, illetve nagyszoba, oktatóterem, bemutatóterem, valamint „várónak” kialakítható központi terek vannak. Minden szinten találhatóak mellékhelyiségek (8 db). Tartozik hozzá még egy hatalmas kertre néző terasz és egy Gellért hegyre panorámás legfelső emeleti erkély.

Az épületben többzónás biztonsági rendszer van, amely az összes érintett nyílászárót, valamint az összes belső teret felügyeli.

Az ingatlan szintenkénti méréssel és biztosítással ellátott villamos hálózattal rendelkezik . Fűtése cirkó és klíma. Az épület hővesztése a speciális formája és vákuumos hőszigetelő üvegei miatt, alacsony.

A bérleti díj euróban fizetendő.

Csendes környezete ellenére tömegközlekedéssel könnyen megközelíthető .

Kialakításának és elhelyezkedésének köszönhetően remek lehetőség akár szépészeti központ, egészségközpont, nagykövetség, cégközpont, oktatási központ stb. kialakítására.

A közelben bevásárlóközpont, egészségügyi ellátás, óvoda, iskola, gimnázium stb. megtalálható.

Kérdés esetén keressenek minket bizalommal!

Irodánk ingyenes hiteltanácsadással áll ügyfeleink rendelkezésére.

VEVŐINK RÉSZÉRE A KÖZVETÍTÉS DÍJMENTES.

A hirdetésben szereplő adatok tájékoztató jellegűek.


Elhelyezkedés

Budapest, XII. kerület, Németvölgy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617007


HASONLÓ INGATLANOK


1 764 000 Ft

Budapest, XII. kerület, Farkasvölgy

  • Szobák: 6
  • Alapterület: 450m²

1 376 865 Ft

Budapest, XII. kerület

  • Szobák: 5
  • Alapterület: 600m²

+36 70

Ingatlannet kód: NET6617007


Az általad megtekintett kiadó Budapest, XII. kerületi (Németvölgy) családi ház 15 szobával rendelkezik (ebből 15 egész szoba és 0 félszoba). A családi házról 14 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 532 m², míg a hozzá tartozó teleké 770 m². További jellemzői: az építés éve 1979, a fűtés típusa cirkófűtés. A családi ház bérleti díja 1,96 millió Ft, négyzetméter ára 3 694 Ft. Az ingatlant Dodici Quartiere Kft. referens a TECNOCASA irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6617007. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XII. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.