star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ház Budapest, XIX. kerület, Kispest

  • 57 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 300 m²

    telek

Bérleti díj:

170 ezer Ft

Kiadó ház Budapest, XIX. kerület, Kispest

  • 57 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 300 m² telek

  • Kiadó ház Budapest, XIX. kerület, Kispest

  • 57m²


Ár:

170 000 Ft

Rezsi
20 ezer Ft
Szintek
1
Szobák száma
3 (2 + 1)
Ingatlan állapota
újszerű
Fűtés
távfűtés
Parkolás
1 garázs
Fal építési anyaga
tégla
Légkondícionáló
van
Melléképület
nincs

Az ingatlanról:

XIX. kerületbe családi ház SÜRGŐSEN Kiadó a Táncsics Mihály utca mellett egy 57 m2 -es, 2+1 fél szobás 170.000Ft/hó 1 havi kaució + rezsi. Igényesen, egyedi módon kialakított, olcsó fenntartású, lakás lévő DK-i fekvésű lakás a TULAJDONOS-tól., A környezete kellemes családias, nagyon jó szomszédokkal! Sportolási, kikapcsolódási, szórakozási lehetőség, mind-mind közvetlenül megtalálható uszoda, tenisz, fitnesz).Hipermarket, ABC, rendelő, gyógyszertár, óvoda, iskola, szintén a Lakópark környezetében megtalálható zöldövezetre néző ablakokkal a központba.. A vizes helyiségek járólapos, a szobák laminált parkettás burkolatot kaptak, a nyílászárók műanyagból készültek, a bejárati ajtó több ponton záródó biztonsági zárral szerelt. A lakást hosszútávra kiadó, a terület infrastrukturája kiváló. Állattartás megegyezés szerint kutya macska jöhet számításba. Ideális lehet Diákoknak, fiatal házaspárnak, egy, gyermekes családnak . Nagyon jól megközelíthető Hosszútávra kiadó, tulajdonostól. Házi állat megegyezés szerint megengedett Az utcát rendezett és csendes környezet jellemzi. Tömegközlekedés szempontjából kiváló elhelyezkedésű, hiszen a busz 2 perc költözéshez egy havi kaució szükséges! Kiadó hosszú távra nem magára és a környezetére igényes fiatal párnak akár 3 gyermekkel is Hívjon, hogy megmutathassam ezt a szép lakást! Hívását a hét minden napján fogadom! Ingatlanosok kérem ne keressenek!. A kaució egy havi plusz egy havi bérleti díj el őre fizetendő. Keressük az ingatlan józan életű, csendes, magára és a környezetére is igényes, nem dohányzó, biztos anyagi háttérrel rendelkező bérlőjét. Kisállat nem hozható. Kérem a fenti adatokat vegyék figyelembe és így érdeklődjenek!
A kép illusztráció!
Érdeklődni:mindennap 9-17 óra között Horváth Alexandránál!!!
+36305845903

Amennyiben felkeltettem az érdeklődését,illetve ehhez hasonló érdekli , keressen bizalommal az alábbi telefonszámon vagy email címen!
Lakásaink többsége 1 havi kaucióval költözhető, illetve akár azonnal belehet költözni Sos helyzetben.
Több mint 500 lakással foglalkozunk, több mint 10 éve működünk és több tízezer embernek segítettünk már.
Irodánk egyszeri megbízási díj ellenében adja ki a lakástulajdonosok elérhetőségét, korlátlanul nálunk megjelenő összes hirdetésekhez!


Elhelyezkedés

Budapest, XIX. kerület, Kispest, Táncsics Mihály utca


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6646217


HASONLÓ INGATLANOK


170 000 Ft

Budapest, XIX. kerület

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 54m²

170 000 Ft

Budapest, XIX. kerület

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 54m²
Az általad megtekintett kiadó Budapest, XIX. kerület, kispesti (Táncsics Mihály utca) családi ház 3 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 1 félszoba). A családi házról 1 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 57 m², míg a hozzá tartozó teleké 300 m². További jellemzői: a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa távfűtés. Parkolási lehetőség: 1 garázs. A családi ház bérleti díja 170 ezer Ft, négyzetméter ára 2 982 Ft, ami a Budapest, XIX. kerületi átlaghoz képest 5%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Horváth Alexandra referens az Albérletpláza irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6646217. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, XIX. kerület, Kispest ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.