star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ipari Debrecen

  • 300 m²

    alapterület

Bérleti díj:

360 ezer Ft

Kiadó ipari Debrecen

  • 300 m² alapterület

  • Kiadó ipari Debrecen

  • 300m²


Ár:

360 000 Ft

Az ingatlanról:


Debrecenben déli ipari részen, 300 nm-es műhely kiadó!
Az ingatlan 2000-ben épült, azóta szerszámgép műhelyként üzemelt, amely tovább üzemeltethető gépekkel együtt, vagy gépek nélkül üresen is kiadó.

Hasznosítható:
- műhelyként,
- raktárként
- egyéb vállalkozásra, tevékenységre

Méretei:
Hossza: 30m
Széle: 10m
Belmagassága: 4m
Iroda mérete: 15 nm

Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal, radiátorral van megoldva.
Ablakai korszerű műanyag ablakokra lettek kicserélve
Az épület elején és végén egyaránt nagy ajtók biztosítják a lehetséges nagyobb eszközök, járművek be és ki hajtását, pakolását.

Hozzátartozik még egy fedett pótkocsik szerelésére alkalmas beálló, illetve egy fedett, emelővel rendelkező, 4-5 autó állásos műhely rész. További szabad terület is rendelkezésre áll ha szükséges, ezek külön alku tárgyát képezik.
Az ingatlan kamionnal is megközelíthető és körbe járható.

Megtekintés előre egyeztetett időpontban lehetséges.


Elhelyezkedés

Debrecen


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6607566


+36 20

Ingatlannet kód: NET6607566


Az ipari ingatlanról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 300 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Az ipari bérleti díja 360 ezer Ft, négyzetméter ára 1 200 Ft, ami a debreceni átlaghoz képest 21%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Juhász András hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6607566. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Debrecen ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.