star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ipari Hódmezővásárhely

  • 7 500 m²

    alapterület

Bérleti díj:

550 ezer Ft

Kiadó ipari Hódmezővásárhely

  • 7 500 m² alapterület

  • Kiadó ipari Hódmezővásárhely

  • 7 500m²


Ár:

550 000 Ft

Az ingatlanról:

Hódmezővásárhely ipari részén, összközműves telephelyen lévő, 4,5-6 méter belmagasságú, jó állapotú ipari csarnokok/ raktárak egészen 500-7.500 m2-ig hosszútávra kiadók.
Az épületek acél vázszerkezettel, szendvicspanel külső falazattal, nagy teherbírású, simított, megerősített beton padozattal épültek. Rendelkeznek személyi bejárattal és süllyesztett kamion dokkolókkal, elektromos fémszerkezetű ipari kapukkal, továbbá tetőbevilágítókkal és tetőszellőzőkkel, vagyonvédelmi rendszerrel, Ipari árammal, tűzcsapokkal.
A telephely elsősorban logisztikai és raktározási tevékenységre alkalmas, mivel szerkezetéből adódóan fagymentes, de hőlégbefúvókkal könnyedén fűthetővé is tehető.
Igény estén a csarnok mellé bérelhető irodaterület is 300-1000 m2-ig.
Parkolni a telephely zárt udvarán lehetséges. Könnyen megközelíthető mind gépjárművel, mind tömegközlekedési eszközökkel, a bejárattól 50 méterre van a buszmegálló. Az M 43-as autópálya felhajtó 20 km-re van, Nyugat-Európa, Románia és az M5-ös autópálya, Szerbia irányában is, valamint a Dél-Alföld összes fő útja kényelmesen elérhető.
Bérleti díj: 3,- Eur/m2/hó + Áfa + rezsi (építményadó, közös költség, közművek, stb.)


Elhelyezkedés

Hódmezővásárhely


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6248517


Az ipari ingatlanról 3 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 7 500 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Az ipari bérleti díja 550 ezer Ft, négyzetméter ára 73 Ft, ami a hódmezővásárhelyi átlaghoz képest 92%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Mák István referens az A plusz ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6248517. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Hódmezővásárhely ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.