star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ipari Kőszárhegy

  • 700 m²

    alapterület
  • 4 399 m²

    telek

Bérleti díj:

500 ezer Ft

Kiadó ipari Kőszárhegy

  • 700 m² alapterület
  • 4 399 m² telek

  • Kiadó ipari Kőszárhegy

  • 700m²


Ár:

500 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Ipari csarnok bérelhető Székesfehérvár közelében
4.400 négyzetméter területen 700 négyzetméter alapterületű ipari csarnok bérelhető Kőszárhegyen.A csarnokot 1975-ben építették téglából és vasszerkezetből. Korábban könnyűfém öntödeként üzemelt, de a méretéből és az elhelyezkedéséből adódóan számtalan típusú tevékenységnek megfelelő telephely lehet. Belmagassága 4-7 méter. A csarnok fűtését infra panelek biztosítják. A lakatos ipari, vagy öntödei feladatok végzéséhez 3 x 200 Amper áram áll rendelkezésre. Vezetékes víz biztosítja a telephelyen lévő fűtött öltözők, irodák, és egyéb helyiségek vízellátását. A tevékenység végzéséhez szükséges technológiai vizet a területen lévő saját fúrt kútból biztosítják. A szennyvizet tartályba gyűjtik.
A településen könnyen lehet találni olyan munkaerőt, akik szívesebben dolgoznának helyben a napi ingázás helyett.Egyedi megállapodás alapján a csarnokban található gépek, szerszámok használatára is lehetőség van. A tulajdonos a korábbi években megszerzett szakmai tapasztalatával a közös érdekek megtalálása esetén személyes közreműködést is vállal.
A település Fejér Vármegye Dél-Nyugati részén Polgárditól 5km távolságra helyezkedik el, rendelkezik minden olyan adottsággal, amely a további dinamikus fejlődését lehetővé teszi. Az M7 autópálya tíz percen belül elérhető.
A telephely négy havi kaució megfizetése esetén minimum 12 hónapra bérelhető.A bérleti díj: 500.000Ft+Áfa/hónap + rezsi.
Amennyiben Ön fémipari vállalkozást szeretne indítani, vagy szeretné bővíteni tevékenységét és ehhez keres megfelelő telephelyet, esetleg szakmai együttműködést, kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot! Köszönöm, hogy elolvasta a hirdetésemet.

Referencia szám: IP041738


Elhelyezkedés

Kőszárhegy


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6626833


+36 20

Ingatlannet kód: NET6626833


Az ipari ingatlanról 19 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 700 m², míg a hozzá tartozó teleké 4 399 m². További jellemzői: az építés éve 1975, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa elektromos. Parkolási lehetőség: udvarban. Az ipari bérleti díja 500 ezer Ft, négyzetméter ára 714 Ft. Az ingatlant Lócskai István Árpád referens a Dunaújváros irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6626833. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Kőszárhegy ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.