star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ipari Mezőcsát

  • 626 m²

    alapterület
  • 3 541 m²

    telek

Bérleti díj:

950 ezer Ft

Kiadó ipari Mezőcsát

  • 626 m² alapterület
  • 3 541 m² telek

  • Kiadó ipari Mezőcsát

  • 626m²


Ár:

950 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Mezőcsát belterületén kiadó ipari területen lévő ipari csarnok, iroda, raktár!
Mezőcsát belterületén 3.541.m2 területen fekvő, raktározásra, termelésre, gyártásra, oktatásra alkalmas épületekkel rendelkező ipari létesítmény kiadó. Az ingatlanhoz vezető út sík, szilárd burkolattal ellátott, tömegközlekedési eszköztől (távolsági busz) távolsága 300 m. Környezetében nagyrészt lakóingatlanok vannak, a terület sík, rendezett. Az ingatlan eredetileg cipőgyártásra kialakított üzemi egységekből áll, ennek köszönhetően teljes levegőhálózat (elszívó) és ipari áram lett kialakítva, A területen található épületek:

Műhely - Iroda épület (426 m2): Az épületet 2008-ban felújították és bővítették. Tégla szerkezetű, a födém nagyrészt könnyűszerkezetes. Fa szerkezetű tető nagyrészt hullámlemez és Lindab lemez fedésű. Nyílászárók fa és műanyagszerkezetűek, a külsők hőszigeteltek. Padlóburkolat mázas kerámia, irodákban laminált parketta. Falak festettek, vizes helyiségek részben csempe burkolatot kaptak. A fűtés gázkazannal és radiátorokkal megoldott (vegyestüzelésű kazán is van). A meleg víz bojlerral biztosított. Kiépített a sűrített levegő hálózat, a riasztó és a tűzjelző rendszer.
Épület: Tanműhely- raktár épület.(141 m2) : Tégla szerkezetű, födém könnyűszerkezetes. Nyílászárók szintén fa és műanyag szerkezetűek, külsők hőszigeteltek. Padló hidegburkolatú, fűtése gázkonvektoros, riasztó és tűzvédelmi rendszer van kiépítve.
Épület (38 m2): Ez eredetileg porta épületként funkcionált, de szociális épület (öltöző, mosdó, wc, zuhanyzó) lett kialakítva belőle. Itt is a falak téglából épültek, a födém könnyűszerkezetes, a tető cserép fedésű. Nyílászárók fa és műanyag szerkezetűek. Falak festettek, a vizes helyiségek részben csempe burkolatot kaptak. Fűtése gázkonvektoros, a melegvíz ellátás bojlerral biztosított. A területen továbbá található egy raktárnak használható 150 m2-es sátor. A kert parkosított. Parkolás az ingatlan előtt és telken belül is megoldott. Mezőcsát Miskolctól délre, a Borsodi Mezőség közepén fekszik. A megyeszékhelytől és Mezőkövesdtől 35 km, Tiszaújvárostól pedig 20 km távolságban helyezkedik el. Itt van a végállomása Nyékládháza-Mezőcsát vasútvonalnak. A mezőcsáti termálfürdő a város északi határában helyezkedik el, gyógyhatású vízzel, gyógyászati célú fedett medencével rendelkezik, mely országosan is méltán híres. A fürdő családias hangulatú, parkosított, a kültéri medencék mellett nagy szakértelemmel gondozott, hangulatos pihenőhelyeket alakították ki fákkal, bokrokkal övezve. Bérbeadás feltétele 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj kifizetése. Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!


Elhelyezkedés

Mezőcsát


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6625250


+36 70

Ingatlannet kód: NET6625250


Az ipari ingatlanról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 626 m², míg a hozzá tartozó teleké 3 541 m². Az ipari bérleti díja 950 ezer Ft, négyzetméter ára 1 518 Ft. Az ingatlant Bíróné Klára referens a Bíróné Klára irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6625250. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Mezőcsát ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.