star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó ipari Szeged

  • 192 m²

    alapterület
  • 3

    szoba
  • 100 m²

    telek

Bérleti díj:

576 ezer Ft

Kiadó ipari Szeged

  • 192 m² alapterület
  • 3 szoba
  • 100 m² telek

  • Kiadó ipari Szeged

  • 192m²


Ár:

576 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

BYD közelében,több funkciós ingatlan kiadó!
Az ingatlan remek paraméterekkel,jó minőségű szerkezeti állapotban várja bérlőjét.Az épület a Budapesti út közelében található,ipari részen fekszik.Bármilyen funkcióra kialakítható,akár edzőteremnek akár telephelynek,irodának vagy akár mindkettőnek egyszerre de még szálláshely megvalósítása is megoldható olyan cégeknek akik a BYD vonatkozásában szerepet vállalnak és szükséges nekik a szerszámok cégautók elhelyezése őrzött biztonságos környezetben.A feltüntetett ár nettó ár.
Bármilyen kérdése lenne az ingatlannal kapcsolatban,keressen bizalommal:Laczkó Szabolcs +36707713137 csendes utca, külön fürdő és wc, új nyílászárók, udvari gépjárműbeálló lehetőség, külső hőszigetelés, riasztó rendszer, új villamoshálózat, napelem, kamera rendszer
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Szeged


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6632650


+36 70

Ingatlannet kód: NET6632650

Az általad megtekintett kiadó szegedi (Szeged) ipari 3 szobával rendelkezik (ebből 3 egész szoba és 0 félszoba). Az ipari ingatlanról 15 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 192 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: az építés éve 2016, a fűtés típusa gáz (egyedi). Parkolási lehetőség: nincs. Az ipari bérleti díja 576 ezer Ft, négyzetméter ára 3 000 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 89%-kal magasabb. Az ingatlant Laczkó Szabolcs referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6632650. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.