star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Győr

  • 28 m²

    alapterület
  • 1

    szoba

Bérleti díj:

70 ezer Ft

Kiadó iroda Győr

  • 28 m² alapterület
  • 1 szoba

  • Kiadó iroda Győr

  • 28m²


Ár:

70 000 Ft

Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Győr-Belvárosban, az Árpád úton, I. em-i, 84 nm-es, 3 helyiségből álló irodában kiadó egy 28 nm-es, bútorozott irodahelyiség min. 1 évre, csendes irodai tevékenységre.
A konyha, a mosdó és az ügyfélfogadó közös használatú. Az iroda bútorokkal berendezett, szőnyegpadlós, falai festettek. Redőnnyel felszerelt fa ablakokat építettek be. A fűtést és a meleg víz ellátást gázkazán biztosítja, a hőleadás radiátorokkal történik. A rezsi költségek nm arányosan kerülnek elszámolásra. Parkolás az utcán fizetős övezetben, vagy a közeli parkolóházban lehetséges.

Bérleti díj: 70.000,- Ft/hó + rezsi, 2 havi kaució. (hiv. szám: 5801.) (hiv. szám: 5801)


Elhelyezkedés

Győr


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6628429


Az általad megtekintett kiadó győri iroda 1 szobával rendelkezik (ebből 1 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 9 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 28 m². További jellemzői: a fűtés típusa gáz (központi). Az iroda bérleti díja 70 ezer Ft, négyzetméter ára 2 500 Ft, ami a győri átlaghoz képest 16%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Tóth Bernadett referens a PANORÁMA INGATLAN irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6628429. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Győr ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.