star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budapest, II. kerület

  • 220 m²

    alapterület
  • 9

    szoba

Bérleti díj:

520 ezer Ft

Kiadó iroda Budapest, II. kerület

  • 220 m² alapterület
  • 9 szoba

  • Kiadó iroda Budapest, II. kerület

  • 220m²


Ár:

520 000 Ft

Építés éve
1984
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
parkoló

Az ingatlanról:

Azonnal költözhető, csodálatos környezetben elhelyezkedő, irodának kialakított családi ház keresi új bérlőjét, mely ideális választás lehet cég központnak vagy olyan vállalkozásnak, amely szeretné inspiráló és kényelmes munkakörnyezetben fogadni ügyfeleit és dolgozóit.

Az épülethez tartozik egy varázslatos, gyümölcsfákkal teli nagy kert, mely lehetőséget kínál a dolgozók számára a pihenésre, szabadtéri találkozókra és céges rendezvényekre, illetve 4 vagy akár több gépkocsi parkolására is.

Az ingatlanban összesen 9 külön bejáratú iroda helyiség került kialakításra, ami igény szerint akár 10 helyiségre alakítható. Szintenként egy-egy fürdőszoba, illetve külön mellékhelyiség található.

Az ingatlan fűtéséről szintenként egy-egy (gáz) cirkó kazán, a hűtésről klíma gondoskodik.

Főbb jellemzők:

Rugalmas lehetőségek: Az ingatlan alkalmas cég központnak is, különféle vállalkozások számára, és lehetőség van az irodák funkcionális kialakításának testre szabására az egyedi igényekhez igazítva. (Konferencia terem, tárgyalók stb.)
Az ingatlan egy dedikált szerver szobával rendelkezik, amely kiválóan megfelel IT vállalkozásoknak és olyan cégeknek, amelyek megbízható és biztonságos helyet keresnek az adatközpontjuk számára.

Zöld övezetben található: Az iroda környezete nyugodt és csendes, ami hozzájárul a hatékony munkavégzéshez és a kreatív gondolkodáshoz.

Központi elhelyezkedés: Az iroda könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval, ami kiválóan megfelel ügyfeleknek és dolgozóknak egyaránt.

Ne habozzon, lépjen kapcsolatba velünk még ma, hogy személyesen is megtekinthesse ezt a fantasztikus lehetőséget!

520000 Ft/hó
Érd.: Sólyom Anikó +36-20-421-14-63

Referencia szám: IR049648-IN


Elhelyezkedés

Budapest, II. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6543307


+36 20

Ingatlannet kód: NET6543307

Az általad megtekintett kiadó Budapest, II. kerületi iroda 9 szobával rendelkezik (ebből 9 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 27 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 220 m². További jellemzői: az építés éve 1984, a fal építési anyaga tégla. Parkolási lehetőség: parkoló. Az iroda bérleti díja 520 ezer Ft, négyzetméter ára 2 364 Ft, ami a Budapest, II. kerületi átlaghoz képest 49%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Sólyom Anikó referens a Nagy Lajos király útja irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6543307. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, II. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.