star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budapest, III. kerület, Óbuda

  • 1 200 m²

    alapterület

Bérleti díj:

3,4 millió Ft

Kiadó iroda Budapest, III. kerület, Óbuda

  • 1 200 m² alapterület

  • Kiadó iroda Budapest, III. kerület, Óbuda

  • 1 200m²


Ár:

3 400 000 Ft

Az ingatlanról:

Scroll down English

Akkor ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és béreld ki ebben a szuper irodaházban a jelenleg kiadó első szintet Óbudán!

Ez a Loft irodaház első pillanattól kezdve magával ragadja az elegancia és szabadság érzését. A tágas, világos terek nem csak kényelmesek, de inspirálóak is. Az irodaház 1. emeletén 1020 nm-es területen tárgyalók, stúdiók, irodák és mellékhelyiségek találhatóak, így minden, amire szükséged lehet az üzletedhez, biztosítva van Mindez csak egybe kiadó, megosztva nem lehetséges!

Az irodaház berendezése stílusos és kényelmes, amely garantáltan megfelel az igényeidnek. A fantasztikus lokációja pedig csak hab a tortán! Az Árpád híd és a Kolosy tér között elhelyezkedő irodaház könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel is, ráadásul saját parkolóval is rendelkezik.

Ne habozz, béreld ki ezt a fantasztikus irodaházat Óbudán, és élvezd az egyedi és különleges irodai környezetet!

ARE YOU LOOKING FOR THE PERFECT OFFICE THAT IS UNIQUE AND SPECIAL?

Then don't miss this fantastic opportunity and rent the first floor of this super office building in Óbuda!

This Loft office building captures the feeling of elegance and freedom from the first moment. Spacious, bright spaces are not only comfortable, but also inspiring. On the 1st floor of the office building, in an area of 1020 square meters, there are meeting rooms, studios, offices and restrooms, so everything you may need for your business is provided.

The furnishing of the office building is stylish and comfortable, which is guaranteed to meet your needs. And its fantastic location is just icing on the cake! The office building, located between Árpád bridge and Kolosy tér, is easily accessible by public transport and also has its own parking lot.

Don't hesitate, rent this fantastic office building in Óbuda and enjoy the unique and special office environment!


Elhelyezkedés

Budapest, III. kerület, Óbuda


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6510947


+36 70

Ingatlannet kód: NET6510947

Az irodáról 24 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 1 200 m². Az iroda bérleti díja 3,4 millió Ft, négyzetméter ára 2 833 Ft, ami a Budapest, III. kerületi átlaghoz képest 30%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Szabó Ágnes referens a Prestige Ingatlan irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6510947. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, III. kerület, Óbuda ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.