star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Budapest, IX. kerület

  • 112 m²

    alapterület

Bérleti díj:

397,32 ezer Ft

Kiadó iroda Budapest, IX. kerület

  • 112 m² alapterület

  • Kiadó iroda Budapest, IX. kerület

  • 112m²


Ár:

397 324 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1980
Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Budapest IX. kerület Gubacsidűlő részén, 112 m2-es iroda, üzlet 9 EUR/m2/hó nettó áron kiadó. Az iroda Pest egyik ipari parkjában, tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető, irodaházas környezetben helyezkedik el. A hirdetésben szereplő földszinti irodarész saját külső bejárattal rendelkezik, így üzletnek is kiváló lehetőség. Bevásárlóközpontok a közelben. A 9 EUR/m2/hó nettó árral kalkulált hirdetési áron felül fizetendő az ÁFA, valamint a 24 órás portaszolgálat, őrzés-védelem, karbantartás, fűnyírás, hóeltakarítás díja, 2 EUR/m2/hó + ÁFA. Parkolni az épület előtt, illetve a sorompóval zárt udvaron lehet, ennek díja 20 EUR/gépkocsi/hó + ÁFA. A fűtést gázkazán, valamint klíma berendezés biztosítja. 2024. február 1-től bérelhető. További lehetőség, hogy ugyanebben az épületben több, különböző méretű irodahelyiség is kiadó, illetve nagyobb irodaházrész is bérelhető! Bővebb információért keressen telefonon!

Referencia szám: M262154


Elhelyezkedés

Budapest, IX. kerület


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6653900


Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda

Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6653900

Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda

Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 13 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 112 m². További jellemzői: az építés éve 1980, a fal építési anyaga egyéb, a fűtés típusa cirkófűtés. Az iroda bérleti díja 397,32 ezer Ft, négyzetméter ára 3 548 Ft, ami a Budapest, IX. kerületi átlaghoz képest 9%-kal magasabb. Az ingatlant Zsitnyányi Ágnes referens a Siófok Sió utca 10 - OTP Ingatlanpont Iroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6653900. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Budapest, IX. kerület ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.