star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Nagykanizsa, Belváros

  • 378 m²

    alapterület

Bérleti díj:

1 millió Ft

Kiadó iroda Nagykanizsa, Belváros

  • 378 m² alapterület

  • Kiadó iroda Nagykanizsa, Belváros

  • 378m²


Ár:

1 000 000 Ft

Ingatlan állapota
felújított

Az ingatlanról:

Nagykanizsa belvárosának a szívében, az Erzsébet téren, összesen 378 m² alapterületű, háromszintes, nagyon elegáns és kényelmes, kiváló állapotú és elosztású, bútorozott, cirkó-gázfűtéses, klimatizált, riasztóval szerelt, igazán szép és impozáns irodaépület, azonnal birtokba vehető, min. 2 éves időtartamra kiadó.
Az irodaépület az Erzsébet téren utcafronttal rendelkező bank mögött - építészetileg azzal szerves egységet képezve - helyezkedik el, ugyanakkor gyalogosan és autóval is könnyen megközelíthető, valamint valamennyi közüzemi szolgáltatás tekintetében önálló órával rendelkezik, így minden szempontból önállóan üzemeltethető és használható.
A 82,57 m² alapterületű földszinten közlekedő, lépcsőház, 3 db külön nyíló iroda, lépcsőház, irattárak, külön női-, és férfimosdó helyezkedik el. A 154 m² alapterületű I. emeleten lépcsőház, szerverhelyiség, közlekedő, teakonyha, mosdó, 4 db külön nyíló iroda, valamint további irattárak találhatóak. A csak pár éve kialakításra került, 142 m² alapterületű tetőtérben lépcsőház, közlekedő, 4 db külön nyíló iroda és tárgyaló kapott helyet.
A most elvégzett felújítás során az épület egésze frissen lett kifestve és a nyílászárók tekintetében mázolva, a tetőtérben új laminált parketta került lerakásra, míg az I. emeleti eredeti faparkettát felcsiszolták és lakkozták.
A fűtést és a használati meleg vizet saját gáz-cirkó kazán biztosítja, az I. emeleten 2, míg a tetőtérben minden irodahelyiségben és a tárgyalóban is külön-külön (összesen tehát még 5 db) hűtő-fűtő klíma került kiépítésre, ezáltal biztosítva a komfortos munkavégzés feltételeit az egész épületben.
Az épület városközponton belüli elhelyezkedése, a műszaki állaga és állapota, a bútorozottsága, az iroda és egyéb kiszolgáló helyiségek nagy száma, valamint az egyes szinteken belüli elosztása kiválóan alkalmassá teszi az irodai funkciókhoz köthető valamennyi tevékenység magas szintű és kényelmes elvégzésére.
FONTOS: a szintenkénti alaprajzok, a műszaki tartalom, a bútorozottság mértéke, valamint minden egyéb, a bérleti jogviszonyra vonatkozó részletkérdésben, illetve a helyszíni bejáráshoz szükséges személyes egyeztetés miatt kérem, hogy keressék meg legyenek szívesek a hirdetés feladóját.

Bérleti díj: 787.401Ft + ÁFA/hó + rezsi + 3 havi kaució Érdeklődni: 30/773-9436


Elhelyezkedés

Nagykanizsa, Belváros, Erzsébet tér 19


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649909


HASONLÓ INGATLANOK


90 000 Ft

Nagykanizsa

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 38m²

90 000 Ft

Nagykanizsa

  • Szobák: 2
  • Alapterület: 35m²

+36 30

Ingatlannet kód: NET6649909

Az irodáról 16 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 378 m². Az iroda bérleti díja 1 millió Ft, négyzetméter ára 2 646 Ft, ami a nagykanizsai átlaghoz képest 1%-kal magasabb. Az ingatlant Szentendrei Zsanett hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6649909. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Nagykanizsa, Belváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.