star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Sopron

  • 26 m²

    alapterület

Bérleti díj:

67 ezer Ft

Kiadó iroda Sopron

  • 26 m² alapterület

  • Kiadó iroda Sopron

  • 26m²


Ár:

67 000 Ft

Építés éve
1994
Ingatlan állapota
jó állapotú

Az ingatlanról:

Sopron kiadó irodái 3 szinten!!!!
Nagyban gondolkozik vagy kicsiben?Hisz itt az egész épületet is bérelheti.Adott a lehetőség, minden megbeszélés kérdése..Az ingatlan iskolának, óvodának, fejlesztő foglalkozások lebonyolítására, de egyéb oktatási célból is jelentős szerepet tölthet be.A falak megbontásával, terek kialakításával bármely tevékenység számításba jöhet, a tulajdonos rugalmas ebben a kérdésben.Sopron jól megközelíthető részén, a város szélén, győri úti épületben számtalan tevékenységre, különböző méretű irodák kiadók hosszú távra. Fűtésükről gázkazán gondoskodik, beléptetőkóddal és riasztórendszerrel működnek.Az irodaépület rendben tartott, a szinten mellékhelyiség áll rendelkezésére a bérlőknek.A jelen hirdetett iroda mérete 26,13 nm, a tetőtérben helyezkedik el.Az összes nettó felépítmény 1915 nm.Földszint :733,31 nm Emelet :597,75 nm Tetőtér : 575,85 nm, melynek teljes bérleti díja 1.470.720 HUF + Áfa
Ha valaki csak bizonyos helyiségeket bérelne, úgy négyzetmétere 2554 HUF + Áfa
A bérleti díjjal és 2 havi kaucióval azonnal bérelhető.Ezen felül üzemeltetési költséggel és a rezsivel kell minden hónapban számolni.Az épület utcafronti részén ingyenes parkolási lehetőséggel az udvaron pedig további parkoló vagy anyag tárolásra alkalmas hellyel rendelkezik.Hívjon kérdéseivel a hét bármely napján!

Referencia szám: IR086542-IN


Elhelyezkedés

Sopron


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6577277


Az irodáról 6 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 26 m². További jellemzői: az építés éve 1994, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa gáz (egyedi). Az iroda bérleti díja 67 ezer Ft, négyzetméter ára 2 577 Ft, ami a soproni átlaghoz képest 0%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Németh Katalin referens a Győr, Szövetség irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6577277. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Sopron ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.