star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Szeged, Móraváros

  • 73 m²

    alapterület
  • 2

    szoba
  • 100 m²

    telek

Bérleti díj:

200 ezer Ft

Kiadó iroda Szeged, Móraváros

  • 73 m² alapterület
  • 2 szoba
  • 100 m² telek

  • Kiadó iroda Szeged, Móraváros

  • 73m²


Ár:

200 000 Ft

Építés éve
1990
Ingatlan állapota
felújított
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Családi ház elsősorban irodai célú használatra kiadó

---Please scroll down for English description ----

Az ingatlan földszinti része 2 nagyméretű szobával, kamrával kiegészített konyhával, épített zuhanyzós fürdőszobával és külön wc-vel rendelkezik, a 14 m2-es előszoba pedig további lehetőséget nyújt a rugalmas elrendezésre vagy vendégek fogadására. A bejutás egy üvegablakokkal és tetővel kialakított, nem fűtött, de nagyon világos 9 m2-es előtéren keresztül történik. Az ingatlan kényelmes elrendezésének köszönhetően ideális munkakörnyezetet biztosít az arra megfelelő vállalkozásnak.

A házban minden külső nyílászáró korszerű műanyag ajtóra és ablakokra lett kicserélve, ahogy a szobák és vizes blokkok is új hideg- és melegburkolatokat kaptak. Az ingatlan fűtése radiátorokkal, illetve a szobákba épített cserépkályhákkal is megoldható.

Bérleti díj: 200.000,-Ft / hó
A bérbeadáshoz 2 havi kaució és az első havi bérleti díj megfizetését kéri a tulajdonos.
(A fotókon látható ágyak irodai célú bérlés esetén elszállításra kerülnek, a szekrények természetesen a bérlet tárgyát képezik.)

A bérleti díj magában foglalja a teljes földszinti részt, beleértve az előteret is. Az emelet jelenleg le van zárva, de könnyen megnyitható, hogy további tér és lehetőség álljon rendelkezésre. Amennyiben a bérlő igényli, az emeleti szint is bérelhető magasabb összeg ellenében.

Az iroda könnyen megközelíthető, a ház előtt parkolóhelyek kerültek kialakításra, a buszmegállók 100 méteren belül találhatóak.

Ha Ön irodai teret keres egy kellemes és funkcionális környezetben, ne hagyja ki ezt a lehetőséget!

További információkért és megtekintési időpont egyeztetéséért keressen bizalommal.
Jéga-Szabó Gábor
0670/427-9422

Jelenlegi és leendő ügyfeleinknek, teljesen díjmentes CSOK és hitelügyintézést, valamint ingatlanvásárlás előtti, díjmentes, előzetes ügyvédi tanácsadást kínálunk. felszerelt, jó közlekedés, külön fürdő és wc, redőnyözött, új nyílászárók, szúnyogháló
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)
----------

House for rent primarily for office use.

The ground floor of the property consists of 2 large rooms, a kitchen supplemented with a pantry, a bathroom with a built-in shower, and a separate toilet. The 14 m2 entrance hall provides additional opportunities for flexible arrangement or hosting guests. Entry is through a non-heated but very bright 9 m2 entrance area designed with glass windows and a roof. Thanks to the comfortable layout of the property, it provides an ideal working environment for a suitable business.

All external openings in the house have been replaced with modern plastic doors and windows, and the rooms and wet areas have received new cold and warm coverings. The property can be heated with radiators or with built-in tile stoves in the rooms.

Rent: 200,000 HUF / month
For leasing, the owner requires a 2-month deposit and payment of the first month's rent.

(The beds seen in the photos will be removed in case of office rental, and the cabinets, of course, are part of the lease.)

The rental fee includes the entire ground floor, including the entrance area. The upper floor is currently closed off but can be easily opened for additional space and opportunities if needed, at a higher cost.

The office is easily accessible, with parking spaces in front of the house, and bus stops within 100 meters.

If you are looking for office space in a pleasant and functional environment, do not miss this opportunity!

For more information and to arrange a viewing, please feel free to contact me:
Gábor Jéga-Szabó
0670/427-9422


Elhelyezkedés

Szeged, Móraváros, Szeged Móraváros


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6609161


Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései

+36 70

Ingatlannet kód: NET6609161

Városi Ingatlaniroda

Városi Ingatlaniroda

Az iroda további hirdetései
Az általad megtekintett kiadó Szeged, móravárosi (Szeged Móraváros) iroda 2 szobával rendelkezik (ebből 2 egész szoba és 0 félszoba). Az irodáról 10 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 73 m², míg a hozzá tartozó teleké 100 m². További jellemzői: az építés éve 1990, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az iroda bérleti díja 200 ezer Ft, négyzetméter ára 2 740 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 14%-kal magasabb. Az ingatlant Jéga-Szabó Gábor referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6609161. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Móraváros ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.