star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Szeged, Rókus

  • 34 m²

    alapterület

Bérleti díj:

153 ezer Ft

Kiadó iroda Szeged, Rókus

  • 34 m² alapterület

  • Kiadó iroda Szeged, Rókus

  • 34m²


Ár:

153 000 Ft

Építés éve
2017
Ingatlan állapota
jó állapotú
Parkolás
nincs

Az ingatlanról:

Iroda kiadó a BP székház közelében!
Az iroda 34 négyzetméteres és rendkívül frekventált helyen található,hiszen közel a belváros és az autópálya közelsége is pár perc.Amit fontos megjegyeznem,hogy az árban benne foglaltatik a rezsi,illetve a konyha és a tárgyaló használata is.A liftes irodaház,kamerarendszerrel és egyéb biztonsági kiegészítőkkel felszerelt.Az ingatlan saját erkély szakasszal rendelkezik a BP székház irányába.
Az ingatlannal kapcsolatban bármilyen kérdése felmerülne,keressen bizalommal:Laczkó Szabolcs +36707713137 alacsony fenntartás, jó közlekedés, közeli belváros, parkosított udvar, erkély, klíma, riasztó rendszer, napvédő rolók, kamera rendszer
(További kínálatunkat keresse a VING hivatalos weboldalán.)


Elhelyezkedés

Szeged, Rókus, Szeged Rókus, Kossuth L. sugárút


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6639794


+36 70

Ingatlannet kód: NET6639794

Az irodáról 8 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 34 m². További jellemzői: az építés éve 2017, a fűtés típusa gáz (központi). Parkolási lehetőség: nincs. Az iroda bérleti díja 153 ezer Ft, négyzetméter ára 4 500 Ft, ami a szegedi átlaghoz képest 48%-kal magasabb. Az ingatlant Laczkó Szabolcs referens a Városi Ingatlaniroda irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6639794. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szeged, Rókus ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.