star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Szolnok

  • 210 m²

    alapterület
  • 8

    szoba
  • 418 m²

    telek

Bérleti díj:

950 ezer Ft

Kiadó iroda Szolnok

  • 210 m² alapterület
  • 8 szoba
  • 418 m² telek

  • Kiadó iroda Szolnok

  • 210m²


Ár:

950 000 Ft

Lakáshitel kalkulátor
Hitel összege (Ft)
Futamidő (év)
Kalkuláció eredménye
Számolás...
Promóció
Raiffeisen logo
Havi
törlesztőrészlet
Kamatperiódus:
THM
Visszafizetendő
Jogi információ
Építés éve
1970
Ingatlan állapota
új építésű

Az ingatlanról:

A szolnoki CasaNetWork Ingatlaniroda kiadó irodaházat kínál Szolnokon, a Szent István téren, a MÁV kórház szomszédságában!a kiadó ingatlan jellemzői jellemzői:-  bérelhető kulturális, egészségügyi, humán tevékenység végzésére is!-  418 m2 telken lévő tégla építésű épületben 210 m2-en irodának kialakított helyiségek, teakonyha és WC-k-  az elmúlt években teljes körű felújításon esett át -  a ház új tetőt kapott, műanyag nyílászárókat, belső térben három helyen biztonsági bejárati ajtókat-  a földszinten a bejárattól jobbra található iroda részben találunk egy előteret teakonyhával,   innen egy 44.5 m2-es iroda nyílik, melyből még  kettő iroda-  a bejárattól balra egy kisebb méretű iroda, amelyből szintén kettő nyílik-  a földszinti részhez tartozik a bejárat melletti női és férfi  mosdó-  az emeleten egy nettó 55.8 m2-es két helyiséges iroda rész lett lett kialakítva,   melyhez szintén kialakításra került egy kis teakonyha, illetve fürdőszoba WC-vel-  a földszinti részen mindenütt járólap van, az emeleti irodák vinyl padló borításúak-  a fűtés hőszivattyúval van megoldva és több klíma is beépítésre került-  az épület kívülről 15 cm-es szigetelést kapott-  az udvaron 4 db térkövezett gépkocsi beálló került kialakításra, melyeket dísznövények szegélyeznek-  az ingatlanból hátsó kapu vezet a Tiszaparti sétányra, mely közvetlenül ott található-  az autóval való beállást elektromos nagykapu segíti-  az épületben riasztó is kiépítésre került-  az emeleti részen a tulajdonosa saját lakását alakított ki a fenti irodarész mellettBérleti díja: 950.000.-Ft + ÁFA /hó + rezsi költségKét havi kaució letétele szükséges az első havi bérleti díjhoz!Az irodaház hosszú távra, minimum 2 évre kiadó!Amennyiben a fenti 155805634-es számú kiadó szolnoki irodaház, vagy a kínálatunkban lévő bármely ingatlan felkeltette érdeklődését, kérem hívjon bizalommal!/A hirdetésben szereplő információk a megbízótól kapott adatok alapján készültek./Irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére: hitelügyintézés, ügyvédi szolgáltatás, ingatlan értékbecslés, energetikai tanúsítvány készítéseCasaNetWork - Ingatlanban otthon vagyunk!   


Helyiségek

Fürdőszoba
2.8m²
Előszoba
2.6m²
Előszoba
4.7m²
Wc
1.4m²
Wc
1.4m²
Előszoba
13.2m²
Konyha
6m²

Elhelyezkedés

Szolnok


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20

Ingatlannet kód: NET6644627


Az általad megtekintett kiadó szolnoki iroda 8 szobával rendelkezik (ebből 6 egész szoba és 2 félszoba). Az irodáról 41 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 210 m², míg a hozzá tartozó teleké 418 m². További jellemzői: az építés éve 1970, a fal építési anyaga tégla, a fűtés típusa egyéb. Az iroda bérleti díja 950 ezer Ft, négyzetméter ára 4 524 Ft, ami a szolnoki átlaghoz képest 52%-kal magasabb. Az ingatlant Barnáné Piroska referens a CasaNetWork Szolnok irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6644627. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Szolnok ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.