star business camera camera-false customer-service delete estate-active estate-upload estimate facebook heart heart-v2 home info login logout message modify notifications pdf search service settings star stat user warning

Kiadó iroda Tata

  • 166 m²

    alapterület

Bérleti díj:

300 ezer Ft

Kiadó iroda Tata

  • 166 m² alapterület

  • Kiadó iroda Tata

  • 166m²


Ár:

300 000 Ft

Az ingatlanról:

Kiadó irodahelyiség Tatán az Új úton!!!
Tatán a régi gyógyszertárközpontban frekventált helyen 150 m2 irodahelyiség hosszú távú bérlésre kiadó!!!

Ha vállalkozását most indítja, akkor itt egy kiváló lehetőség az Ön számára ahhoz, hogy kényelmes rendezett környezetben végezze a hétköznapi irodai és egyéb feladatokat…

A Dot-Ing Ingatlaniroda kiadásra kínál Tatán az Új úton, kedvező paraméterekkel rendelkező többfunkcionális lehetőséggel bíró, 150 m2-es iroda-üzlethelyiséget. Az ingatlan kiváló helyen található, lokáció szempontjából kedvező paraméterekkel rendelkezik, az Új úton rendezett karbantartott környezetben, szolgáltató egységekhez közel. A kiadó iroda helyiség az első emeleten található, lifttel is megközelíthető. Egy nagyobb helyiség áll rendelkezésre irodai tevékenységhez, laminált parkettázva, hűtő fűtő klímával felszerelve, mellette konyha és szociális helyiségek WC és külön fürdőszoba is találhatók. A bérbeadásra kínált teljes terület többi része tárolásra kialakított, a lifttel közvetlenül megközelíthető raktározásra kiválóan alkalmas helyiség. Az irodai helyiséghez tartozik egy jól használható teraszrész is, ahol megpihenhet a munka során. A környék kiemelkedően forgalmas és könnyen megközelíthető, ami előnyt jelent a vállalkozások számára. Több parkolási lehetőség áll rendelkezésre az ingatlan közelében, így ügyfelei és alkalmazottai is könnyen hozzáférhetnek. Ha Ön egyéb irodai funkcionális bútorokat, vagy átalakítást szeretne, a tulajdonosokkal megegyezve ez is biztosított.

Az iroda minimum 1 évre bérelhető, a bérléshez 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj szükséges.
Bérleti díj: 300 000 Ft + ÁFA + rezsi

Az ingatlan kizárólag a Dot-Ing Ingatlanirodával tekinthető meg!
További kérdésekben forduljon hozzám bizalommal!

Schlégl-Pintér Babett
06 70 312 40 39


Elhelyezkedés

Tata


Lépj kapcsolatba a hirdetővel!

+36 70

Ingatlannet kód: NET6621736


Schlégl-Pintér Babett

Schlégl-Pintér Babett

Ingatlanreferens további ingatlanjai
Dot-Ing 2001 Kft.

Dot-Ing 2001 Kft.

Az iroda további hirdetései
Az irodáról 20 db kép tekinthető meg. Az épület alapterülete: 166 m². További jellemzői: a fűtés típusa egyéb. Az iroda bérleti díja 300 ezer Ft, négyzetméter ára 1 807 Ft, ami a tatai átlaghoz képest 41%-kal alacsonyabb. Az ingatlant Schlégl-Pintér Babett referens a Dot-Ing 2001 Kft. irodából hirdeti, a hirdetés Ingatlannet kódja: 6621736. A környékbeli ingatlanok árait, bűnözési statisztikákkal együtt meg tudja becsültetni: Tata ingatlan árai statisztikákkal.

A feltüntetett árak kínálati árak. A négyzetméterre és ingatlanra vonatkozó statisztikákat minden hónapban az Ingatlannet.hu a saját adatbázisából generálja.